piglett Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 ok ideea e urmatoarea: vreau sa-mi fac un sistem cu 1500W pe canal, adica 600W bass pe dif-uri de 15", sateliti cu: medii de 12" 400W si drivere pe inalte 200W. ideea e ca am nevoie de o alimentare GROAZNIC de mare. adica un toroidal de 3KW, filtrare cat casa si o punte industriala . de unde atata traf? si daca as vrea sa-mi pun si pe spate doi sateliti ar fi nevoie de un traf de 5KW.renteaza ideea? merita?si inca ceva: vreau amplificatoare cu mosfeti!(am eu un fix cu ei) Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 merita daca iti iese,adica ai unde concerta.poti face av800pentru subwoofer si av400pentru sateliti Link spre comentariu
csl1131 Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 se merita daca vrei sa sonorizezi ceva mai mare...sau ai unde sa sonorizezi ceva..altfel....eu as pune dif de 18" la bas...si nu poti sa le alimentezi toate de la aceeasi tensiune ca sa ai cum ai zis o punte si o tona de condensatori...si..am inteles eu rau? vrei sa pui 2 suburi de 600 + sateliti de 400+200W ,asta inseamna 1200W, si traf de ..1500W :rolleyes: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 vin si eu cu o intrebare ...... de unde TW de 200 W ???? :smt017 pai la un spl de vreo 105 - 110 db/w/m - la 200 W nu mai auzi bass-u fie el scos de un dif de 21" Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 traf de 3000W cu 2 infasurari secundare este la Petra 636.43 Roni.folosesti 2 sau mai bine 4 punti facute din diode de 60-100A. si neaparat un circuit de soft-start. (pt. 4 punti mai pui inca 10% la pretul trafului - adica 2 infasurari in plus) Link spre comentariu
FIXVID Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 vrei sa faci un sistem biamplificat?2*600 pe bas 2*400 pe medii + inaltesi no sa te complici prea mult cu filtrele ->faci un ftj activ LR pt canalu de bas faci un fts activ pt medii si inalte... iar apoi separi mediile de inalte cu un filtru pasiv avantaju e ca filtrele active is usor de facut, nu pierzi putere iar pt medii si inalte o sa ai de facut un filtru pasiv simplu + ca o sa ai ceva gain de la biamplificaresi atunci pt bas o sa ai nevoie de un traf de 1.8kw si pt restu un traf de 1.2kw Link spre comentariu
piglett Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 nu! vreau sa fac un sist tri-amplificat(daca vreti sa-i spunem asa)sau chiar cu patru amplificatoare pe canal: subbass(20-60)Hz,bas(60-500hz),medii(500-7khz),inalte(7k-20khz).intregul sistem facut cu filtre active.stiti cumva si preturile transformatoarelor?vreau doua sub-uri de 600W, 400W pe medii si 200w pe inalteda, sist e conceput pt sonorizariideea e urmatoarea: daca intr-o sala am foarte multi oameni si sala nu are inaltime prea mare, sau e pe doua etaje? ce fac? inaltele se absorb cel mai usor, de asta vreau 200W. vorbesc din experienta,am avut probleme de genul asta la cantari.suna cu sala goala, cu sala plina auzeam bass-ul si ceva din medii, inalte nema, am impins putere in trompetele alea pana le-am ars.am gasit drivere de cumparat de 250W. nu folosesc tweetere. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 am eu in magazin drivere de 250W rms :supz: sunt masive (cam cat o minge de baschet) :finga: ideea ta este f bunacred ca ai mult timp liber :weedman: Link spre comentariu
Vizitator akustic Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 ok ideea e urmatoarea: vreau sa-mi fac un sistem cu 1500W pe canal, adica 600W bass pe dif-uri de 15", sateliti cu: medii de 12" 400W si drivere pe inalte 200W. ideea e ca am nevoie de o alimentare GROAZNIC de mare. adica un toroidal de 3KW, filtrare cat casa si o punte industriala . de unde atata traf? si daca as vrea sa-mi pun si pe spate doi sateliti ar fi nevoie de un traf de 5KW.renteaza ideea? merita?si inca ceva: vreau amplificatoare cu mosfeti!(am eu un fix cu ei)Se poate, alimenteaza direct de la retea si pune gard de sirma ghimpata in jurul difuzoarelor. Daca nu, scoate banii si cumpara separator. Oricum, chiar si cu separator la puterea asta o sa omori oameni. Dar avocatii inca nu au aflat chestia asta. Pune IRFP450 in paralel ca finali. Sau cumpara un sistem gata facut. Vezi velodyne.com, seria SPLR. Link spre comentariu
Vizitator akustic Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 nu! vreau sa fac un sist tri-amplificat(daca vreti sa-i spunem asa)sau chiar cu patru amplificatoare pe canal: subbass(20-60)Hz,bas(60-500hz),medii(500-7khz),inalte(7k-20khz).intregul sistem facut cu filtre active.stiti cumva si preturile transformatoarelor?vreau doua sub-uri de 600W, 400W pe medii si 200w pe inalteda, sist e conceput pt sonorizariideea e urmatoarea: daca intr-o sala am foarte multi oameni si sala nu are inaltime prea mare, sau e pe doua etaje? ce fac? inaltele se absorb cel mai usor, de asta vreau 200W. vorbesc din experienta,am avut probleme de genul asta la cantari.suna cu sala goala, cu sala plina auzeam bass-ul si ceva din medii, inalte nema, am impins putere in trompetele alea pana le-am ars.am gasit drivere de cumparat de 250W. nu folosesc tweetere.Nu folosesti tweetere... Si ce folosesti? Sa intelegem si noi de ce te plingi ca nu ai inalte. Se pare ca joase si medii ai suficiente. Ce ai pe "sub-bass" ? Sint doar curios, nu e nevoie sa raspunzi. Link spre comentariu
sifor Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 Sa ne anunti si pe noi cind o sa faci sistemul ala ! Sa ne bucuram. Poate ne chemi sa-l auzim/vedem.Spor la treabaDon Mario Link spre comentariu
Light_man Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 api vezi tu mai akustic, driverele alea is pt inalteiar sub-bass-ul ii subwooferul dak citeai mai atenet aveai o explicatie mica de la piglett(subbass(20-60)Hz,bas(60-500hz),medii(500-7khz),inalte(7k-20khz))sper ca te-am mai lamurit oleak :smt003 Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 preturile exacte la transformatoare (si alte caracteristici) le gasesti pe site la Petra-Toroid. Link spre comentariu
csl1131 Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 preturile exacte la transformatoare (si alte caracteristici) le gasesti pe site la Petra-Toroid. :smt102 unde sunt pe site, ca eu NU le-am vazut.... caracteristiceile , da sunt, dar preturile NU sunt pe site.. :finga: pt preturi, da-le un mail la astia de la petra si intreaba-i... de obicei raspund in aceeasi zi sau in ziua urmatoare(zii lucratoare), dar daca nu raspund in 2 zile lucratoare,nu exita si trimite un alt mail... Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 ok ideea e urmatoarea: vreau sa-mi fac un sistem cu 1500W pe canal, adica 600W bass pe dif-uri de 15", sateliti cu: medii de 12" 400W si drivere pe inalte 200W. ideea e ca am nevoie de o alimentare GROAZNIC de mare. adica un toroidal de 3KW, filtrare cat casa si o punte industriala . de unde atata traf? si daca as vrea sa-mi pun si pe spate doi sateliti ar fi nevoie de un traf de 5KW.renteaza ideea? merita?si inca ceva: vreau amplificatoare cu mosfeti!(am eu un fix cu ei)Poti folosi statii de amplificare cu alimentare in comutatie. Eu ma cumparat recent ( pentru evaluare si teste ) doua astfel de aparate.2 x 500w rms ( clasa T - randament 90% )Inaltimea statiei : 44mm ( un singur spatiu rack ).Greutate : 3,2Kg.Merge si in punte ( 1000w rms / 8 ohm ).Ce spui ?350 Euro petru o bucata ( pretul din Romania ) este mult ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum