nightmares993 Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Buna ziua. Am intampinat urmatoare problema cu un Samsung F480. La un moment dat, punandu-l la incarcat, a inceput sa indice ca se incarca, dar dupa cateva ore, bateria tot goala era. Am test si alta baterie, acelasi rezultat.Intrebare este care ar fi problema? Este legata de soft sau IC-ul s-a defectat?Multumesc, Link spre comentariu
nightmares993 Postat Martie 11, 2011 Autor Partajează Postat Martie 11, 2011 Am observat ca prin cablul de date, telefonul primeste curent la bornele de alimentare ale bateriei.dar indicatorul de pe ecran arata incarcarea si ramane la 1 linie.Se poate sa fie acumulatorul defect?Multumesc Link spre comentariu
nightmares993 Postat Martie 13, 2011 Autor Partajează Postat Martie 13, 2011 Nimeni? Nimic?Daca l-as duce in service. care ar fi pretul orientativ pentru schimbarea/repararea IC-ului?Sa stiu la ce sa ma astept. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 manualul service il gasesti aici http://www.mediafire.com/?mmtmz9ukzzy ,e prea mare ca sa il pun pe forum. la sectiunea 9-1-8. Charging Part gasesti partea de incarcare si ce trebuie sa verifici. Link spre comentariu
nightmares993 Postat Martie 14, 2011 Autor Partajează Postat Martie 14, 2011 Sa vad ce rezolv.Multumesc Link spre comentariu
cristiaCT Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Relipeste circuitul de incarcare cu mare grija, daca nu trebuie schimbat. Link spre comentariu
nightmares993 Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Vad ca esti din Constanta. Te-ai pricepe sa faci reparatia? Nu gratis bineinteles Link spre comentariu
cristiaCT Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Nu am suflanta cu aer cald ca te ajutam cu placere.Pe viitor poate imi voi lua ca e foarte utila la mai multe lucruri ,nu numai la telefoane.Daca vrei iti pot recomanda un service bun. Link spre comentariu
nightmares993 Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Chiar te rog. Trimite-mi MP.Multumesc Link spre comentariu
cristiaCT Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Ai mesaj privat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum