yo9hnf Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Caut sa cumpar o placa video cu doua iesiri.... bun.... am cumparat una ieri de pe okazii, am pus-o, i-am luat mai intai driverul de pe net si l-am instalat. In 1024x768 mergea ok, culorile frumoase, dar in 1280x1024 vedeam totul putin incetosat si culorile mai albastrii. I-am dat-o inapoi vanzatorului, care foarte amabil, mi-a schimbat-o fiind totusi mirat de ce ii ziceam eu. Am luat si azi o placa video de pe okazii...exact acelasi simtom. Paralel cu laterala stanga, la vreo 2mm de ea, vad o linie mai luminoasa si "pen-umbrele" ei, dar vag, iar iconurile de pe desktop se vad vag dublate, si iar, culorile sunt mai ciudate. Ce sa fie ? Cu placa mea initiala se vede totul exceptional. Toate simptomele se verifica pe doua LCDuri in 1280x1024, unul de 17" si celalat de 19". radu PS : Ambele placi (prima 128Mb, a doua 256Mb) le vad in display properties ca avand 512 Mb. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 11, 2011 Autor Partajează Postat Martie 11, 2011 am mai sapat pe net si am vazut ca se cam plange lumea de acelasi "defect" pe care-l reclam si eu.Solutii insa nu am gasit. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 14, 2011 Autor Partajează Postat Martie 14, 2011 So.... Aveam la Ploiesti un adaptor DVI-VGA si un cablu VGA foarte subtire, ordinar.-Daca pun cablul bun (gros, dar fara ferita) DVI, se vede exceptional-Daca pun cablul prost pe DVI se vede nasol-Daca pun cablul BUN pe VGA, se vede OK, dar cu niste dungi subtiri verticale. Concluzie :O sa-mi cumpar un cablu inca un cablu mai bun.-Cablul PROST merge perfect in 1024xXXX pe un LCD mare cat casa, cu semnal de la laptop-CRed ca beleua mare pleaca din faptul ca mufa VGA de LA (nu DE PE) placa video nu este pe placa, ci este pe tablita si are tras un cablu panglica (ca cel IDE vechi). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum