Vizitator mickydutza Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 org 0x00 goto initorg 0x04 goto ISR ;-------------------------------------------------------------------------------; Init code;-------------------------------------------------------------------------------org 0x20init clrf OptionR movlw b'01000000' ; front crescator movwf OptionR clrf Intcon movlw b'0001000' ; intrerupere externa pe RB0/INT movwf Intcon bsf Intcon,GIE goto mainISR movlw b'01100000' ; aprind 2 LED-uri movwf PortB bcf Intcon,INTF retfie;------------------------------------------------------------------------------; Main loop;------------------------------------------------------------------------------ main goto main ;----------------------------------------------------------------------------- end Unde gresesc? Deci, vreau ca la apasare unei taste (RB0/INT = 1) sa aprind 2 Led-uri. Link spre comentariu
bogdanel Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 pai eu din cate vad, nu ai initzializat portul. Link spre comentariu
Vizitator mickydutza Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Daca te referi la initializarea portului B uite codul pe care l-am scris clrf Status clrf PortB bsf Status,RP0 movlw b'10011111' movwf TrisB Link spre comentariu
bogdanel Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 e bun initul, numai sa nu uitzi sa revii in bank0 dupa ce umbli la tris. asta pesupunand ca secventa de mai sus face parte din secventza de initzializare a programului, cum nu reiese clar din ce spui tu. posteaza tot , nu-tzi fie frica ca-tzi fura cineva ideile :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator mickydutza Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Am reusit sa gasesc si greseala, in init-ul portului INTCON, setam bitul 3 nu bitul 4 aka intrerupere externa permisa, deci ..... nu activa intreruperile externe. Ms oricum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum