Vizitator ciprianTM Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Salut, as vrea sa cumpar un controler RGb cu telecomanda si sa-l alimentez la masina. cam asta ar fi controleru link controler -intrare 12V -iesire 5 sau 12v (preferabil), 2A pe 3 iesiri Intrebarea ar fi ce sursa stabiizata as putea sa folosesc pt alimentarea controlerului? (ar merge folosit LM, ceva in genu LINK Stabilizator Low-Drop 12V sau link2 ) p.s. am cautat pe forum, am trimis si mailuri da se pare ca vanzatori c-am habar n-au de produsele lor. Dau o bere, la propriu p.s. m-ar mai interesa un controler (modul, fara telecomanda) daca vinde cineva astept mesaj privat. Link spre comentariu
Vizitator AsmVax Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Nu inteleg de ce mai trebuie sursa daca il alimentezi de la masina direct...... Link spre comentariu
Vizitator ciprianTM Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 pt. ca masina nu-mi baga fix 12 v...el variaza. cand turezi motorul ajunge si pe la 13-14 si atunci risc sa ard unitatea de control. Link spre comentariu
Cristiano Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Vezi raspunsul de aici: viewtopic.php?f=209&t=52783&p=715206#p715206 Link spre comentariu
Vizitator ciprianTM Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 mersi mult de raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum