Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutati-ma - Cine repara un sistem Gigaworks 750 ?

Vizitator kruger

Postări Recomandate

Vizitator kruger

Sistemul este 7.1 de la Creative acum mai merg doar subwooferul si 2 canale (side), cei de la reparatii Radio TV au spus ca ar fi de la sursa dar am pus alta sursa din alt sistem si tot asa merge. Ajutor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

2

• augustin

1

Top autori în acest subiect

daca nu mai ai garantie,ai pus-o(cu P mare)

atat gigaworks cat si megaworks folosesc niste integrate proprietare pe partea de amplificare comandate dgital cu microprocesor(spre deosebire de logitek care are banalele 7294 inlocuibile de orice pionier in caz de defectiune) si datorira incalzirii excesive mai pica

acele integrate se gaseau intr-un timp la service creative din Buc,chiar acum cateva luni am vrut sa cumpar si eu un sistem dinasta de pe forum ,tot asa nu mergeau 4 sateliti din 7 (tu de unde l-ai luat?) si am studiat problema in amanunt.In tara sunt slabe sanse sa le gasesti,trebuie sa gasesti un electronist priceput nu amatori dastia cautatori de chilipiruri si sa fie dispus sa iti comande de afara integratele respetive.Cel mai mic pret pe care il gasisem in Eu si pe stoc era cam 35$ plus transport,si avand 4 canale defecte am considerat ca nu merita reparat :rade:

oricum este o pbma f comuna la acest model sa pice ori sursa ori finalii datorita incalizrii excesive.Sunt dicutii f interesante pe forumurile straine ,multe cu poze si chestii tehnice

Link spre comentariu

modelele recente de gigaworks folosesc amplificare digitala cu tehnologia bash

uite aici http://www.3dvelocity.com/reviews/gigaworks/s750_3.htm

integratele cu pricina sunt A575 (sau ST A575 ,ST e firma care le face),care sunt de 80w pe 8 ohmi fiecare canal(sunt stereo,cate 2 in capsula) si contine 5 astfel de integrate,3 pe un modul,2 pe altul

unul amplifica fronturile,altul rearurile,jumatatea de la doua sideurile ,o alta jumatate centralul si restul 3 jumatati ramase (2 de la side si una de la centru) difuzorul de subwofer(care are 3 bobine de 8 ohmi si fiecare este alimentata cu cate o jumatate de final dinasta,in total 240w).Probelema e ca trebuie identificate care ce amplifica.Este chiar deampulea treaba

PS:uite aici datasheetul lor

si mi-am adus aminte si magazinul unde gasisem si nu am mai cumparat

https://www.donberg.ie/catalogue/semico ... a_575.html

vad ca sunt 29E buc :bataie ,cu reparatia si alte nepravazuturi o te rupa la buzunar...

Link spre comentariu
Vizitator kruger

Multumesc pentru raspunsuri. Ma incapatanez sa le repar. Dar sa vad cum cumpar integratele de afara. Eu nu le am de asta am postat. As vrea sa gasesc pe cineva de cuvant si pasionat, ca de mesteri m-am saturat. voiam sa postez fotografii dar m-ati lamurit, asa e. :cry:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări