CBI Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 pai ce sa mai faca,le schimba conzii,le pune un radiator pe magnet sa nu se mai incalzeasca ca e mic,face rost de un amplif mai puternic,de preferat un tecnics de 200w cu stk ca sa nu intre in distorsiuni si se apuca de lautarie (luca sper sa nu te ofensezi,e o gluma...)acuma lasand gluma...si eu zic sa le insurubezi la loc si sa le lasi cum eraudaca iti plac cum se aud,e binedaca nu,e de rau(mai da-le putin timp,daca nu...mai cauta si incearca sa asculti inainte sa cumperi)daca vrei sa sune mai tare,din nou,mai cauta,astea nu sunt gandite pt asa ceva5.6.... Link spre comentariu
Luca Postat Martie 11, 2011 Autor Partajează Postat Martie 11, 2011 Multumesc de raspunsuri.L-am baga pe un magnetofon tesla CM 130 . si suna destul de frumos.. Link spre comentariu
Vizitator dragoscatalin Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Buna ziua . Am un amplificator sony GX70ES si vreau sa cumpar o pereche de boxe second h. pentru apartament ,mai precis o camera. Ce i-mi recomandati ? Link spre comentariu
zal Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 De fapt e un radio. Ca să îl foloseşti liniştit, orice boxe de 8 Ohmi, minim 100W. Excluse cele de 4 Ohmi. Link spre comentariu
adrian lucian Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Buna ziua . Am un amplificator sony GX70ES si vreau sa cumpar o pereche de boxe second h. pentru apartament ,mai precis o camera. Ce i-mi recomandati ? O carte de gramatica pentru "ce i-mi" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum