csizmasreky Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Sonix SN9C102AFG-1 driver as avea nevoie va multumesc . Daca nu am postat bine scuze Link spre comentariu
RazvanTi Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 nu stiam ca un webcam face parte din categoria masini unelte...ce bataie are? Link spre comentariu
csizmasreky Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 scuze dar astept un raspuns si am mentionat ca posibil gresit si am cerut scuze care problema ta nu ploua la voi? Link spre comentariu
Dan57 Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 care problema ta nu ploua la voi?Pe aici mai ploua din cand in cand dar daca ai gresit, taci, nu dai replici acide. CAD nu este acelasi lucru cu, (WEB)CAM. dar poti incerca sa-ti gasesti driverul la sectiunea calculatoare. Succes. Link spre comentariu
RazvanTi Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 lasa-l domnu' dan ca asta este... asa stie el sa se integreze intr-o comunitate...e vorba de cei 7 ani de acasa care in zilele noastre lipsesc cu desavarsire... Link spre comentariu
visinica Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 dute la situ lor SONIXsectiunea downloadtotusi cred ca ai scris gresit numarulincearca acolo pe sit Link spre comentariu
csizmasreky Postat Martie 14, 2011 Autor Partajează Postat Martie 14, 2011 mersi visinica DE indrumare Link spre comentariu
csizmasreky Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 nu stiam ca un webcam face parte din categoria masini unelte...ce bataie are? - NU aduceti jigniri membrilor forumului (sub NICI O FORMA) e bine de reamintit si recitit regurile forumului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum