Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inceput cnc

pincea

Postări Recomandate

suruburile care tin saiba aia de polietilena ? treaba este ca piulita asta are numa la capatul cu flansa saiba dinaia alba de polietilena si un surub cu cap imbus care tine saiba aia , alte suruburi nu sant !multumesc frumos de sfaturi !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pincea

22

• cnc_step

6

• Margean

2

• katran

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

suruburile care tin saiba aia de polietilena ? treaba este ca piulita asta are numa la capatul cu flansa saiba dinaia alba de polietilena si un surub cu cap imbus care tine saiba aia , alte suruburi nu sant !multumesc frumos de sfaturi !

Il slabesti, bagi bilele prin partea fara saiba de polipropilena, o sa vezi dupa acea ca ai un joc mic, si strangi surubul ala cu cap inbus pana ii iei jocul.
Link spre comentariu

am incercat cred ca lipsesc ceva bile dar partea cea mai importanta e ca in timp ce infiletez piulita imi scuipa bile afara ....alea cred ca nu le-am pus in santurile de recirculare....sper sa reusesc .asa cum le-am pus are un joc axial de 2 mm poate si mai mare ...mai incerc!:-?

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Bine va gasesc Domnilor!

ultima data vorbeam despre cum sa pun bilele in piulita ...am abandonat treaba pentru ca am comandata un set de bile de pe e-abay(SUA)de o luna si inca nu am ajuns ...deci cred ca voi cumpara una de la isel.

pana atunci am facut axa z asa mai din mana mai din brisca din ciocan.....

este unul dintre filmulete

aici este altul : http://www.youtube.com/watch?v=5380_Ivh ... re=mh_lolz

am incercat sa o centrez si sa o aliniez cat de bine am putut cu sublerul pt ca numa pe ala il am, merge ok fara jocuri fara sa stranga ,am o problema cu intrerupatoarele de capat de cursa ..nu prea imi iasa legarea lor daca ati putea sa imi dati o mana de ajutor ar fi perfect.Nu inteleg cum vin puse pentru ca eu am pus un switch ND intre contactele de la driver,l-am apasat (X-Ground)si se aprinde led-ul de la driver cum ca s-a ains limita dar nu se opreste motorul...am vazut ca la unele drivere sau la mach 3 trebuie sa i bagi 5v intrariile destinate intrerupatoarelor de limita...nu sunt un electronist mare si mi-e cam frica sa mai fac ceva ... asa ca va rog mult sa imi dati o schema daca aveti cu legarea lor

Link spre comentariu

Salut

Trebuiesc facute setarile in mach3, vezi din fisa tehnica a controller-ului pe ce pini sunt iesirile pentru switch-uri, dupa care deschizi mach3 te duci la Port&Pins/ Input Signals, si setezi pinii pentru X++/X--;Y++/Y--;Z++/Z--, iar Active Low seteaza daca motorul se opreste cand circuitul intrupatorului este deschis sau inchis . Pentru o documentare mai buna vezi:

http://www.machsupport.com/videos/ la : Homing, Limits, and Offsets

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări