Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"pacalire" pt. magazie Casetofon PHILIPS

yo9hnf

Postări Recomandate

Va salut !Imi scoate peri albi un casetofon auto Philips DC355....... icon_hang Casetofonul acesta are mufa de magazie cu 13 pini....bon...nu am gasit in cateva ore de cautare pe net numele pinilor de la mufa respectiva sau modul. Eu vreau sa pot da semnal audio de la un mp3 player prin intermediul conectorului de magazie.La conectorul (de magazie) de pe placa casetofonului, am doua cabluri ecranate (unul are Rosu, alb, negru - deci ar fi pt semnal AF ; celalat are portocaliu, galben, negru) si inca trei fire : albastru, maro, negru.Pe mufa cu 13 pini am vazut ca pe 5 si 9 am GND, iar pe 7 am VCCul.Daca apas pe butonul CD, pe ecran imi apare NO CD...Banuiesc ca ar fi un mod in care merge pacalit casetofonul.Idei?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

1

• Dr.L

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Va salut !Imi scoate peri albi un casetofon auto Philips DC355....... icon_hang Casetofonul acesta are mufa de magazie cu 13 pini....bon...nu am gasit in cateva ore de cautare pe net numele pinilor de la mufa respectiva sau modul. Eu vreau sa pot da semnal audio de la un mp3 player prin intermediul conectorului de magazie.La conectorul (de magazie) de pe placa casetofonului, am doua cabluri ecranate (unul are Rosu, alb, negru - deci ar fi pt semnal AF ; celalat are portocaliu, galben, negru) si inca trei fire : albastru, maro, negru.Pe mufa cu 13 pini am vazut ca pe 5 si 9 am GND, iar pe 7 am VCCul.Daca apas pe butonul CD, pe ecran imi apare NO CD...Banuiesc ca ar fi un mod in care merge pacalit casetofonul.Idei?

Nu cred ca poate fi pacalit.Magazia lucreaza cu aparatul pe magistrala de date asa ca este cam greu.Avea firma metrafo adaptoare din astea pretul era destul de mare dar firma s-a inchis in noiembrie anul trecut.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări