ramsesrr Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Am vazut ca atmel a lansat o noua versiune AVR Studio http://www.atmel.com/microsite/avr_studio_5/default.asp . Cine l-a incercat ,cum vi se se pare? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Salut!Un lucru pot sa ti-l spun cu certitudine: clonele de AVRISP mkii, stk 500 isp NU FUNCTIONEAZA!!!Restul opiniilor pe masura ce il testez. Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Mi se pare doar mie sau seamana izbitor de mult cu MS Visual Studio 2010?Oricum, deocamdata is la lucru, insa abia astept sa il testez deseara! Pare promitator...LE: Pana la urma l-am descarcat si l-am instalat pe calculatorul de la lucru. Chiar este Visual Studio 10. Mai exact MS Visual Studio 10 Isolated Shell, deci o versiune customizata. Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Deci. M-am jucat un pic cu el la lucru (fara programator, fara debugger) si mi se pare foarte bun. Pana acuma foloseam Visual Studio 2008 insa era foarte incomod... Programare MCU si debugging in AVR Studio, editare program si compilare in VS 2008. Noul program imbina toate functionalitatile in unul singur. Link spre comentariu
adynis Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 O sa ma convinga sa renunt la Code vision AVR ? Are ceva ajutator gen .. .wizzardul de la CVAvr pentru inceperea unui proiect scris in mediul ~C ? Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 O sa ma convinga sa renunt la Code vision AVR ?Incearca-l si o sa vezi. Oricum este mult peste AVR Studio 4. Code vision AVR nu l-am incercat.Are ceva ajutator gen .. .wizzardul de la CVAvr pentru inceperea unui proiect scris in mediul ~C ?Nu stiu ce wizzard are CVAvr. Acesta la un proiect nou face doar un fisier .c in care iti pune header-ele uzuale (io.h si interrupt.h) si functia main. Link spre comentariu
Vizitator mateiuli Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Din informatiile pe care le-am vazut pe site, pare super. Link spre comentariu
nana Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 La incercat cineva cumva cu clona de JTAGICE MKII functioneaza ?!ca prog ISP MKII il am original ca nu e o avere insa debuggerul e scump bine !! Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Eu l-am incercat aseara cu Dragon si ISP mk 2 si a mers. Insa mai intai mi-a zis ca este obligatoriu sa fac un update al firmware-ului de pe uneltele respective. Deci nu stiu daca o sa mearga si clonele...Incearca-l si anunta-ne si pe noi.BTW, de unde ai luat JTAGICE mk2 clona si cu cat? Face treaba buna? Link spre comentariu
nana Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Eu l-am incercat aseara cu Dragon si ISP mk 2 si a mers. Insa mai intai mi-a zis ca este obligatoriu sa fac un update al firmware-ului de pe uneltele respective. Deci nu stiu daca o sa mearga si clonele...Incearca-l si anunta-ne si pe noi.BTW, de unde ai luat JTAGICE mk2 clona si cu cat? Face treaba buna?Vreau sa imi cumpar de pe ebay, e vre-o 120$ deci cam o treime din pretu la original, acu daca e clona, clona ar trebui ca firmware-ul de pe ea sa fie identic astfel incat sa nu il recunoasca ca pirat, daca il vede si AVR STudio4, acu nu ar fi asa grav ca si studio4 e ok parte buna la studio 5 e ca imbina proc de 32 de biti cu restul astfel ne mai find nevoie sa folosesti 10 prog instalate pentru fiecare tip in parte, mai ales ca vreau sa migrez catre un AP7000 Link spre comentariu
Vizitator mateiuli Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Cum generez un fisier .hex din AVR Studio 5? Nu am gasit pe nicaieri butonul... In avr studio 4 il genera cand ii dadeam build. Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Are undeva la proprietatile proiectului formatul fisierelor de iesire. Implicit e bifat elf. Exista si optiunea pentru hex. Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 l-am incercat si eu...dar fara programare... pare ok, astept un production release ca sa suporte stk500. oricum eu sunt multumit de eclipse + plugin avr pe care de curand am trecut, pana acum foloseam astudio4. din pacate au implementat doar simulatorul v2... se pare ca legacy-ul nu au de gand sa-l mai puna. cred ca raman tot la solutiile open source dar pentru mediu profesional au facut treaba buna. Link spre comentariu
Vizitator mateiuli Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Are undeva la proprietatile proiectului formatul fisierelor de iesire. Implicit e bifat elf. Exista si optiunea pentru hex.Am gasit. Mersi! Link spre comentariu
one Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Am incercat o clona de ISP MK II si merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum