Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AVR Studio 5

ramsesrr

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• godFather89

6

• nana

2

• srdjan

2

• ramsesrr

1

Top autori în acest subiect

Mi se pare doar mie sau seamana izbitor de mult cu MS Visual Studio 2010?Oricum, deocamdata is la lucru, insa abia astept sa il testez deseara! Pare promitator...LE: Pana la urma l-am descarcat si l-am instalat pe calculatorul de la lucru. Chiar este Visual Studio 10. Mai exact MS Visual Studio 10 Isolated Shell, deci o versiune customizata.

Link spre comentariu

Deci. M-am jucat un pic cu el la lucru (fara programator, fara debugger) si mi se pare foarte bun. Pana acuma foloseam Visual Studio 2008 insa era foarte incomod... Programare MCU si debugging in AVR Studio, editare program si compilare in VS 2008. Noul program imbina toate functionalitatile in unul singur.

Link spre comentariu

O sa ma convinga sa renunt la Code vision AVR ?

Incearca-l si o sa vezi. Oricum este mult peste AVR Studio 4. Code vision AVR nu l-am incercat.

Are ceva ajutator gen .. .wizzardul de la CVAvr pentru inceperea unui proiect scris in mediul ~C ?

Nu stiu ce wizzard are CVAvr. Acesta la un proiect nou face doar un fisier .c in care iti pune header-ele uzuale (io.h si interrupt.h) si functia main.
Link spre comentariu

Eu l-am incercat aseara cu Dragon si ISP mk 2 si a mers. Insa mai intai mi-a zis ca este obligatoriu sa fac un update al firmware-ului de pe uneltele respective. Deci nu stiu daca o sa mearga si clonele...Incearca-l si anunta-ne si pe noi.BTW, de unde ai luat JTAGICE mk2 clona si cu cat? Face treaba buna?

Link spre comentariu

Eu l-am incercat aseara cu Dragon si ISP mk 2 si a mers. Insa mai intai mi-a zis ca este obligatoriu sa fac un update al firmware-ului de pe uneltele respective. Deci nu stiu daca o sa mearga si clonele...Incearca-l si anunta-ne si pe noi.BTW, de unde ai luat JTAGICE mk2 clona si cu cat? Face treaba buna?

Vreau sa imi cumpar de pe ebay, e vre-o 120$ deci cam o treime din pretu la original, acu daca e clona, clona ar trebui ca firmware-ul de pe ea sa fie identic astfel incat sa nu il recunoasca ca pirat, daca il vede si AVR STudio4, acu nu ar fi asa grav ca si studio4 e ok parte buna la studio 5 e ca imbina proc de 32 de biti cu restul astfel ne mai find nevoie sa folosesti 10 prog instalate pentru fiecare tip in parte, mai ales ca vreau sa migrez catre un AP7000 :freaza:
Link spre comentariu

l-am incercat si eu...dar fara programare... pare ok, astept un production release ca sa suporte stk500. oricum eu sunt multumit de eclipse + plugin avr pe care de curand am trecut, pana acum foloseam astudio4. din pacate au implementat doar simulatorul v2... se pare ca legacy-ul nu au de gand sa-l mai puna. cred ca raman tot la solutiile open source dar pentru mediu profesional au facut treaba buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări