Vizitator razvan1719 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Buna ziua. Acum aproximativ 2 luni am achizionat un laptop Sony Vaio VPCEB3S1E si problema mea sa fiu sincer nici nu stiu daca este o problema propriu zisa...sau e normal. Ma bazez pe voi sa ma lamuriti. Deci...in urma cu o seara am folosit laptopul ca in fiecare seara...filme jocuri etc...l-am inchis si m-am culcat...bateria era incarcata 100%...il folosesc mai mult conectat la priza. Dimineata cand m-am trezit, led'ul de incarcare era aprins si mi s-a parut ciudat, in timpul noptii nu avea cine sa il foloseasca. Cand l-am deschis acumulatorul era la 99% si a ramas asa aproximativ 10-15 minute dupa ce am deschis laptopul. Problema asta s-a mai manifestat...in moduri similare...ce am spus mai sus a fost doar un exemplu mai concret. Nu se simte vreun defect al acumulatorului in materie de autonomie. Dureaza aproximativ 2 ore in regim de redare video / browsing si aprox o ora intr-o aplicatie care solicita placa video mai intens...un joc spre exemplu. Si din cate am mai citit 2 ore in regim de browsing si o ora in regim de gaming...e perfect normal pentru acest laptop. Este mai mult o grija...sa nu fie vreo problema care ar putea ulterior afecta acumulatorul. Daca mai doriti alte detalii le furnizez cu placere. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum