Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sont Vaio VPCEB3S1E / Problema legata de acumulator

Vizitator razvan1719

Postări Recomandate

Vizitator razvan1719

Buna ziua. Acum aproximativ 2 luni am achizionat un laptop Sony Vaio VPCEB3S1E si problema mea sa fiu sincer nici nu stiu daca este o problema propriu zisa...sau e normal. Ma bazez pe voi sa ma lamuriti. Deci...in urma cu o seara am folosit laptopul ca in fiecare seara...filme jocuri etc...l-am inchis si m-am culcat...bateria era incarcata 100%...il folosesc mai mult conectat la priza. Dimineata cand m-am trezit, led'ul de incarcare era aprins si mi s-a parut ciudat, in timpul noptii nu avea cine sa il foloseasca. Cand l-am deschis acumulatorul era la 99% si a ramas asa aproximativ 10-15 minute dupa ce am deschis laptopul. Problema asta s-a mai manifestat...in moduri similare...ce am spus mai sus a fost doar un exemplu mai concret. Nu se simte vreun defect al acumulatorului in materie de autonomie. Dureaza aproximativ 2 ore in regim de redare video / browsing si aprox o ora intr-o aplicatie care solicita placa video mai intens...un joc spre exemplu. Si din cate am mai citit 2 ore in regim de browsing si o ora in regim de gaming...e perfect normal pentru acest laptop. Este mai mult o grija...sa nu fie vreo problema care ar putea ulterior afecta acumulatorul. Daca mai doriti alte detalii le furnizez cu placere. Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări