Vizitator alexbnd Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Salut, am contruit un cnc si nu prea ma descurc cu Mach3-ul, sa fiu sincer nu ma descurc deloc ma poate ajuta cineva? Defapt caut un "om bun" care sa vina sa ma ajute / invete sa pun masina la treaba. Platesc daca este nevoie ! Sunt din bucuresti !Va multumesc Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 9, 2011 Administratori Partajează Postat Martie 9, 2011 Contra cost cred ca stiu un baiat care te-ar putea ajuta, lasa-mi un pm si iti dau numarul de telefon Link spre comentariu
cnc_step Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Salut, am contruit un cnc si nu prea ma descurc cu Mach3-ul, sa fiu sincer nu ma descurc deloc ma poate ajuta cineva? Defapt caut un "om bun" care sa vina sa ma ajute / invete sa pun masina la treaba. Platesc daca este nevoie ! Sunt din bucuresti !Va multumescPoti sa treci pe usb, si te vei descurca perfect. Mach-ul este mai greoi.Cumpara un controller usb-paralel (nu faci nicio modificare la vechiul controller) cu softul necesar ( te costa 140E cu tot cu licenta) si rezolvi problema. Link spre comentariu
Dan57 Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Poti sa treci pe usb, si te vei descurca perfect. Mach-ul este mai greoi.Cumpara un controller usb-paralel (nu faci nicio modificare la vechiul controller) cu softul necesar ( te costa 140E cu tot cu licenta) si rezolvi problema. Unde se gaseste acest adaptor? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 20, 2011 Administratori Partajează Postat Martie 20, 2011 http://www.planet-cnc.com/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum