Vizitator aniel Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Nu am inca nici eu capu.Nu gasesc un strungar. si cum il faci?ai schema lui?poate gasec eu pe cineva,sa ne ajute.... Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 23, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Il fac din ochi stiu cum trebuie sa arate si cum trebuie sa iasa.Dar nu am ocazia sa ajung sa lucrez la un strung material am dar nu am undel prelucra. Link spre comentariu
MarioRobert Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Am facut si eu varianta cu dopul de metal si a dat rezultat, am fost incantat si am mers la scara mai mare, pun 2 poze cu prima incercare, cea cu dopul si o sa revin cu poze cu aparatul la scara mai mare. Am vazut ca tot vorbiti de viteza motorului, vreau sa spun ca nu trebuie viteza mare ci problema e incalzirea compartimentului cu zahar, daca va vine vre-o idee cum as putea face ceva simplu. https://picasaweb.google.com/fantoma20/ ... 2385801650 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Incearca incalzirea dopului prin inductie cu curenti de inalta frecventa sau, daca vrei mai simplu, cu un arzator cu gaz. Link spre comentariu
strombi Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 Raman la arzator,nu am unde sa imi fac si eu un dop mai mare pt zahar :cry: Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Da anunt si cauta pe cineva sa ti-l faca la strung. Link spre comentariu
strombi Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 Am deja un topic care caut un strungar vad ca nu se ofera nimeni :( Link spre comentariu
Vizitator alecsutz03 Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Am deja un topic care caut un strungar vad ca nu se ofera nimeni :(Pentru incalzire ma gandeam ca intr-o caramida sa fac un canal...si sa pun rezistenta electrica...Ce parere aveti? Link spre comentariu
strombi Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 Eu am reusit sa fac ceva dar nu devifiniv.Am procurat o cutie de bomboane din tabla groscioara pe latimea ei i-am facut mici orificii si,in cap i-am decupat o gaura rotunda am aftuit capacu de cutie sa nu zboare,am pus zahar si ce sa vezi.....Iami Iami vata de zahar desi nu o sa las asa dar momentan e buna sa iti faci pofta! Link spre comentariu
fulger Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Buna, colegi forumisti! Am si eu o intrebare..am facut totul ca in acel videoclip, dar in loc de acel motoras, am zis eu ca e mai bine si am legat dopul la o bormasina.....dar, chiar si la turatie maxima si incalzit (zic eu bine ) nu se intampla absolut nimica...As vrea sa va rog sa puneti poze cu "aparatele" voastre. Numai Bine!! Link spre comentariu
sebip Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 E topit zaharul in cutie dupa ce opresti motorul ? Daca nu, inseamna ca nu e temperatura suficienta pentru topirea luiEste zahar topit pe peretele lateral al cutiei ?Daca nu si ai totusi zahar topit jos pe fundul cutiei atunci ori turatia e mai mica si forta centrifuga nu e suficient de mare ca sa iti ajunga zaharul pe lateral si sa iasa in firisoare de vata prin acele orificii, ori nu e incalzit suficient de tare si se solidifica pe peretii laterali inainte de a fi proiectat prin acele orificii afara din cutie sau sa fie orificiile laterale mai mici si zaharul sa nu fie suficient de "lichid" ca sa fie "aruncat" prin acele orificii. Link spre comentariu
fulger Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Pana la urma am reusit sa fac, dar nu am obtinut rezultate multumitoare......Alte idei despre cum as putea incalzii zaharul? Link spre comentariu
Vizitator aniel Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Eu am reusit sa fac ceva dar nu devifiniv.Am procurat o cutie de bomboane din tabla groscioara pe latimea ei i-am facut mici orificii si,in cap i-am decupat o gaura rotunda am aftuit capacu de cutie sa nu zboare,am pus zahar si ce sa vezi.....Iami Iami vata de zahar desi nu o sa las asa dar momentan e buna sa iti faci pofta!niste poze ne arati si noua? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum