strombi Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Deoarce nu am gasit oare cum, o sectiune potrivita am postat aici As vrea sa imi fac un aparat de facut vata de zahar totusi as vrea sa intreb daca motorul respectiv are turatie mare sau o turatie medie,daca are cineva un motor de care nu mai are nevoie,sunt dispus posbili cumparari Link spre comentariu
Laci Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Nu sunt expert in masini de facut vata de zahar, dar iti propun sa folosesti o transmisie prin curea, si motor de masina de spalat, cu numar de poli variabil, asa poti sa reglezi usor turatia. Link spre comentariu
strombi Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Da este o ide f buna,astept in continuare si alte pareri. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Dar ai incercat sa cauti inainte? Ca am impresia ca s-a mai discutat pe tema asta Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Motor de stergator de parbriz. Link spre comentariu
strombi Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Nu am cautat inainte,ma gandeam ca nu vrea nimeni sa faca asa ceva motorul de la stergator are turatie buna? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Nu,dar are un reductor/curea+fulii/PWM. Link spre comentariu
Laci Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Nu-i bun motorul de stergator, nu-i facut pentru functionare indelungata (10 ore pe zi, in fiecare zi) are reductor melc, roata melc din plastic... are cuplu mare dar turatie mica, si este si pe 12V...Dar faci cum vrei Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Omul vrea sa-si faca vata de zahar,nu sa vanda vata de zahar.Laci,poti manca o zi in continuu,numai vata de zahar? Parca subiectul e postat la Hobby/dyi. Link spre comentariu
TESSLA Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Daca vrea doar asa, pentru "acasa", poate sa se inspire de aici: http://www.tare.ro/killrockstars/356987 ... a-de-zahar Link spre comentariu
strombi Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Da,doar pentru casa sa mai "halesc"si eu din cand in cad nu ma duc undeva sa o vand doar uz propiu Link spre comentariu
strombi Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Tessla asa o sa fac dar ca la o scara mai mare vazusem clipul ala. Pana la urma cred ca o sa fac dintr-un motor cu o turatie mai mare eventual de masina de spalat sa de polizor vad eu revin si cu poze cand o sa termin proiectul :smt103: Link spre comentariu
TESSLA Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 ....cred ca o sa fac dintr-un motor cu o turatie mai mare eventual de masina de spalat sa de polizorPai nu cred ca un motor de masina de spalat are turatia mai mare decat un motoras ca ala din videoclip. Link spre comentariu
dariuspopescu Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Pentru macinat zaharul ce va ajunge vata, trebuie un motor de turatie mare, gen rasnita de cafea.Problema se pune astfel: motorul de rasnita nu are cuplu suficient cand zaharul este topit. Pentru asa ceva am vazut folosit (la niste "intreprinzatori" din oraselul copiilor) un motor de flex. Link spre comentariu
strombi Postat Martie 11, 2011 Autor Partajează Postat Martie 11, 2011 Foarte bune ideile sa vad prima data ce fel de motor procur si dupaia imi fac si planul de "bataie" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum