Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HDD DEFECT

andrey

Postări Recomandate

STIMA SI RESPECT TUTUROR!!! :aplauze As dori o parere de meserias, daca a reparat cineva vreun hard defect adica nu-i functioneaza motorul!!! O parere de meserias care a facut asa ceva ?!!! :da STIMA TUTUROR!!! :aplauze Modulul este Toshiba!!!]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andrey

5

STIMA TUTUROR!!! :aplauze L-AM DESFACUT SI AM GASIT F1 CRED CA-I SIGURANTA NU SE CUNOASTE VALOAREA E PUSCAT SI O DIODA CU NOTATIA D9 ASTA SCRIE PE EL: AM GASIT L-AM SCHIMBAT DAR F1 NU-I STIU VALOAREA POATE MA AJUTATI CU EL CARE STI SA-L POT ALIMENTA SA VAD CEI CU EL. :jytuiyu RESPECTE TUTUROR~!!!!

Link spre comentariu

STIMA TUTUROR!!! :jytuiyu Referitor la sig.duce la un controler de turatie probabil digital-analog notatia esteTLS 2255 iar dioda care am schimbat-o are gabaritul mai mare fata de cel vechi dar are aceeasi notatie D9. Referitor la HDD notatia MK 6025 GAS-60 GB-TOSHIBA!!! Intrebarea este daca as pune o sig.de val.102 as putea incerca sa vad cei cu el :jytuiyu . Astept sfaturi!!! RESPECTELE MELE!!! Tare sint curios daca mai este bun controlerul?!!! Dar nu-i nimic ca mai am unul dela unu de 10 GB! :da

Link spre comentariu

RESPECTELE MELE TUTUROR!!! :aplauze Am cautat TLS 2230 TEXAS INSTR. desfasuratorul spune ca e controler de viteza si frina servo adica comanda MOSFETI notatia lor este M ca un 3 intors si E astea sint initialele pe tranzuri. Am sa le dau jos sa le masor iar daca sint bune inseamna ca TLS e defect!!! Astept sfaturi indrumari :jytuiyu !!! STIMA!!!

Link spre comentariu

STIMA TUTUROR! Referitor la hard am gasit tls2255 defect prin faptul ca numai controleaza tensiunea livreaza 5v continuu si mosfetul puscat notatia fiind 3 ca un M SI E. Cine poate sa ma informeze de tranzistor? :jytuiyu STIME!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări