andrey Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 STIMA SI RESPECT TUTUROR!!! As dori o parere de meserias, daca a reparat cineva vreun hard defect adica nu-i functioneaza motorul!!! O parere de meserias care a facut asa ceva ?!!! STIMA TUTUROR!!! Modulul este Toshiba!!!] Link spre comentariu
andrey Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 STIMA TUTUROR!!! L-AM DESFACUT SI AM GASIT F1 CRED CA-I SIGURANTA NU SE CUNOASTE VALOAREA E PUSCAT SI O DIODA CU NOTATIA D9 ASTA SCRIE PE EL: AM GASIT L-AM SCHIMBAT DAR F1 NU-I STIU VALOAREA POATE MA AJUTATI CU EL CARE STI SA-L POT ALIMENTA SA VAD CEI CU EL. RESPECTE TUTUROR~!!!! Link spre comentariu
andrey Postat Martie 11, 2011 Autor Partajează Postat Martie 11, 2011 STIMA TUTUROR!!! Referitor la sig.duce la un controler de turatie probabil digital-analog notatia esteTLS 2255 iar dioda care am schimbat-o are gabaritul mai mare fata de cel vechi dar are aceeasi notatie D9. Referitor la HDD notatia MK 6025 GAS-60 GB-TOSHIBA!!! Intrebarea este daca as pune o sig.de val.102 as putea incerca sa vad cei cu el . Astept sfaturi!!! RESPECTELE MELE!!! Tare sint curios daca mai este bun controlerul?!!! Dar nu-i nimic ca mai am unul dela unu de 10 GB! Link spre comentariu
andrey Postat Martie 12, 2011 Autor Partajează Postat Martie 12, 2011 RESPECTELE MELE TUTUROR!!! Am cautat TLS 2230 TEXAS INSTR. desfasuratorul spune ca e controler de viteza si frina servo adica comanda MOSFETI notatia lor este M ca un 3 intors si E astea sint initialele pe tranzuri. Am sa le dau jos sa le masor iar daca sint bune inseamna ca TLS e defect!!! Astept sfaturi indrumari !!! STIMA!!! Link spre comentariu
andrey Postat Martie 13, 2011 Autor Partajează Postat Martie 13, 2011 STIMA TUTUROR! Referitor la hard am gasit tls2255 defect prin faptul ca numai controleaza tensiunea livreaza 5v continuu si mosfetul puscat notatia fiind 3 ca un M SI E. Cine poate sa ma informeze de tranzistor? STIME!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum