Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectul meu-ESR_CAPACIMETRU

nel65

Postări Recomandate

Cred ca prima problema care trebuie verificata este daca pic-ul este scris cu codul corect, iar a doua problema poate fi la LCD - schimba cu alt lcd (dar asta e cu un procentaj mult mai mic fata de prima).Acum am vazut de condensatorii de 33pF ... incearca totusi mai mici... 22 , 18 ....

Link spre comentariu

Am inlocuit si condensatorii, am gasit de 22pf, dar nu e problema de acolo. As banui tot pic-ul, dar am unul scris de vcdec si face la fel. Am scris un alt pic cu winpic si un programator pic-p02cs.Am ramas in pana de idei. Afisajul este HJ1602A

Link spre comentariu

Gata pauzaaaa. Nu mai avusai rabdare pana maine. Problema rezolvata, traseu intrerupt intre D5 display si pin 22pic (cu toate ca era cositorit cablajul, avea o intrerupere). Multumiri din nou celor ce mi-au dat sfaturi.

Link spre comentariu

Mersi de raspuns, ce vroiam sa spun este faptul ca daca pun testerele in scurt, imi afisaza ESR 0,000 si nu se modifica din SR. Cu testerele nelipite se modifica valoarea ESR si orice cond as masura, ESR=0,000

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări