Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema oprire windows 7

Vizitator neaguionutu

Postări Recomandate

Vizitator neaguionutu

Am o problema la oprirea windows 7 ultimate 64 biti.am placa de baza ASUS, model P5B-EMemorii suportate: DDR2Dual Channel: DaFrecventa memorie: 800 / 667 / 533 MHz4x DDR82RAM: 5 GBProcesor Intel Core 2 Duo 1,86 Ghz.Cand dau pe shut down , ca sa se inchida pc , se inchide sistemul de operare, se inchide si monitorul, si toate componentele functioaneaza , ca si cum ar fi in stand by sau hibernate.Ca sa inchid si pc , apas pe butonul de power de la unitatea centrala.Versiunea de windows 7 ultimate 64 biti am descarcat-o de pe torente si am zis ca are bug-uri.Dupa faza cu oprirea sistemului de operare windows 7 ultimate 64 biti, am reinstalat sistemul de operare windows XP .Sistemul de operare windows XP stau lucrurile asfel : dau shut down , se inchida pc complet.Acum 1 saptamani am facut din nou rost de Windows 7 Professional original , si pe 32 biti si pe 64 biti !Am instalat sistemul de operare, am instalat drivere , am facut mai multe shut down-uri si se oprea pc-ul complet.Dupa ce am facut update-uri la sistemul de operare, inclusiv service pack 1 , sistemul de operare tot nu se inchidea complet.Aseara am facut din nou rost de Windows 7 Ultimate original , si pe 32 biti si pe 64 biti !Aceiasi problema : am instalat sistemul de operare, am instalat drivere , am facut mai multe shut down-uri si se oprea pc-ul complet.Dupa ce am facut update-uri la sistemul de operare, inclusiv service pack 1, sistemul de operare tot nu se inchidea complet.Am facut si update la Bios cu ultma versiune de Bios de pe site-ul producatorului.Si dupa update de bios , pc tot nu se opreste complet , tot trebuie sa apas de la buton , ca sa se inchida complet ! Nu stiu de unde este problema : daca este de natura hardware sau software.Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau cu o lamurire !Multumesc frumos !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• idm_luci

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Aceeasi problema am avut-o eu cu un laptop Asus A7M cu windows 7 dar la mine driverele erau adaptate de la vista si am crezut ca asta e problema , desi initial a mers , probabil ceva problema de compatibilitate la Asus , la nici un alt PC sau laptop nu am mai intalnit problema asta numai la Asus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări