yo3gje Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Salutare la toata lumeaAm un radio S-49U pe care intentionam sa-l restaurez. Am cumparat panza pt difuzor, am restaurat sasiul si partea electronica, am curatat si reconditionat un pic caroseria. Mai urma capacul din spate si ornamentul circular din jurul scalei ( scala pt care ii multumesc sincer lui Nicolae57) Ornamentul circular era spart si lipsea o bucatica din el,asa ca l-am dat uni strungar sa-mi faca unul din orice alt material. Din pacate omu' nu-i serios si in afara de faptul ca nu mi-a facut piesa, a si pierdut modelul. Zice ca-l gaseste el intr-o zi si ca .... "se face dom'le se face..." probabil la pastele cailor.Mea culpa. Are cineva va rog un radio la fel sau dimensiunile ornamentului respectiv? Daca da va rog sa ma ajutatiMultumiri la maxim yo3gje Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Daca puneti niste poze cu aparatul si pana unde ati ajuns cu restaurarea poate, poate... se va gasi cineva... (viopa?)... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum