Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MODUL TELCOMANDAT IR 2 CANALE

marik2500

Postări Recomandate

Am dat de un kit pe A D E L A I D A care se cheama AD-IR-DRIVER02

As dori sa-l montez intr-un ceas stradal care se afla sus si care pentru a face mici corecții ale timpului necesita o scara pentru a apasa pe butoane. Folosind acest modul se poate utiliza cică si telecomenzi TV, el dispunând de functie de invatare a codului provenit de la diverse telecomenzi. Intrebarea mea este: ARE CINEVA SCHEMA LA ACEASTA DRĂCĂRIE ??? Din poza se vede ca este facut cu uC PIC12F629 parca, deci trebuie si un ,,hex,,!!!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

1

• marik2500

1

• norm

1

Top autori în acest subiect

ai putea modifica o telecomanda tv desi nu-ti recomand. Razele IR sunt bruiate de soare ce emite pe un spectru foarte larg :da (am patit si eu cu un elicopter de jucarie)iar ceea ce iti va receptiona receptorul va fi cu totul altceva. Iti recomand o telecomanda radio deoarece e mai greu de bruiat :aplauze

Link spre comentariu

ai putea modifica o telecomanda tv desi nu-ti recomand. Razele IR sunt bruiate de soare ce emite pe un spectru foarte larg :da (am patit si eu cu un elicopter de jucarie)iar ceea ce iti va receptiona receptorul va fi cu totul altceva. Iti recomand o telecomanda radio deoarece e mai greu de bruiat :aplauze

Problema e ca stand in soare receptorul IR, o sa fie "orbit" de soare si atunci nu o sa mai vada semnalul anemic trimi de telecomanda. Se intampla asta si daca ai televizorul cu fata la geam, in soare.Unde-i automatizarea pt casa ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări