marik2500 Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Am dat de un kit pe A D E L A I D A care se cheama AD-IR-DRIVER02 As dori sa-l montez intr-un ceas stradal care se afla sus si care pentru a face mici corecții ale timpului necesita o scara pentru a apasa pe butoane. Folosind acest modul se poate utiliza cică si telecomenzi TV, el dispunând de functie de invatare a codului provenit de la diverse telecomenzi. Intrebarea mea este: ARE CINEVA SCHEMA LA ACEASTA DRĂCĂRIE ??? Din poza se vede ca este facut cu uC PIC12F629 parca, deci trebuie si un ,,hex,,!!! Link spre comentariu
norm Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 ai putea modifica o telecomanda tv desi nu-ti recomand. Razele IR sunt bruiate de soare ce emite pe un spectru foarte larg (am patit si eu cu un elicopter de jucarie)iar ceea ce iti va receptiona receptorul va fi cu totul altceva. Iti recomand o telecomanda radio deoarece e mai greu de bruiat Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 ai putea modifica o telecomanda tv desi nu-ti recomand. Razele IR sunt bruiate de soare ce emite pe un spectru foarte larg (am patit si eu cu un elicopter de jucarie)iar ceea ce iti va receptiona receptorul va fi cu totul altceva. Iti recomand o telecomanda radio deoarece e mai greu de bruiat Problema e ca stand in soare receptorul IR, o sa fie "orbit" de soare si atunci nu o sa mai vada semnalul anemic trimi de telecomanda. Se intampla asta si daca ai televizorul cu fata la geam, in soare.Unde-i automatizarea pt casa ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum