Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mivar 14p1 norma dk

Postări Recomandate

alimentarea este 13v si este prerzenta in piciorul 2 al tda 7056a.....am schimbat si integratul si nimik....cind la adus mergea pe bg iar pe dk avea un fisiit,acum nu mai are sonor nici pe av,....si nici fiisit pe dk,am verificat si schimbat finalul audio,am inteles ca ar exista un reset ptr sunet dar nu stiu cum sal activez....pur si simplu tv mergea in bg s pe av,dupa ce am tot incercat sa l trec in dk sa intimplat ca nu mai are volum de loc,am verificat tot ce tine de audio de la intrarea adio av si plina la finalul audio pe care lam inlocuit si nu se intimpla nimik,am sai schimb si eepromul si tda 8840. iam resetat si memoria si tot la fel.asta e... :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

daca aveti niste boxe de calculator incercati sa scoateti semnal audio de la intrarea finalului din tv si sa l introduceti pe aceste boxe (etaj audio) daca aveti sonor atunci problema este in etajul final , daca nu prin modificarile pe care ati incercat ati distrus acel integrat unde ati tot montat filtrele ..

Link spre comentariu

pur si simplu tv mergea in bg s pe av,dupa ce am tot incercat sa l trec in dk sa intimplat ca nu mai are volum de loc,am verificat tot ce tine de audio de la intrarea adio av si plina la finalul audio pe care lam inlocuit si nu se intimpla nimik,am sai schimb si eepromul si tda 8840. iam resetat si memoria si tot la fel.asta e... :sparge:

Imi pare rau ca trebuie sa repet iarasi :ceea ce faci tu acum nu se cheama depanare ci bajbaiala sau schimbat piese la noroc.Un televizor de acest tip se trage in banda in max.30 min. .Deja te-ai departat de scopul propus si cred ca in curand iti vei provoca noi defecte ( fatale ).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări