Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mivar 14p1 norma dk

Postări Recomandate

domnule polaku cind aveti o problema de rezolvat incercati sa sapati dumneavoastra cit mai mult si cind va blocati atunci cereti ajutorul ,daca sunteti incepator si nu cunoasteti unele componente nu este nimic grav postati la sectiunea incepatorilor si acolo veti fi indrumat referitor la acele informatii .. nu cred ca rostul depanatorilor de pe acest forum este sa va invete pe dumneavoastra componentele electronice ..sunt destule carti din care puteti sa umpleti golurile pe care le aveti in acest domeniu .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

a pus fus 9356 si tot nu functioneaza :cry:

Eu zic sa o lasi mai moale cu depanarea ........ :sparge: :sparge: Ia citeste in pdf-ul asta si vezi ce face K9356M ( e filtru pentru cale de sunet separata ) :smt044http://www.epcos.com/inf/40/ds/mm/K9356M.pdfTu ai in tv FUS de tipul G19xx ( ex: G1984M ) si trebuie sa montezi un K2950;2960;2962;2966;2971.Dupa asta montezi un convertor de sunet pe intrarea filtrului SFE5,5 MHz ( un capat al filtrului vine in pin 1 TDA8840 ,celalalt capat e cuplat cu condensatorul C70 = 47 pF ,pe capatul asta legi convertorul ).Explicatii ca pentru gradinita ,grupa mica..... :101
Link spre comentariu

multumesc de explicatie domnule tv si chiar dac arisc sa ma spovediti din nou am invatat demult ca cei mai buni profesori sunt duri exact ca dumneavoastra dar sunt predispus la certuri din parte dumneavoastra ptr a invata ceva util.am cumparat un filtru abasco fg1/smd care are 3 fire ,alimentare care presupun ca e 12v,masa si un fir notat cu in/out??? unde sa lipesc acest fir?la intrare sfe sau la c 47?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări