Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mivar 14p1 norma dk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Filtrul FUS s este Filtrul acela in general negru cu 5 pini(MSF se mai numeste) .In unele TVuri este metalic dar este intre tuner si jungla singurul cu 5 pini.Ala se schimba cu un 2955 sau ce este dar cu 2 la inceput sa mearga ambele norme.Peste cel de 5,5 se lipeste unul dee 6,5.Incerc sa atasez o poza sa atearga medaratorii un raspuns

Link spre comentariu

salutare.ma puteti ajuta sa trag in banda acest tv din italia ptr a merge in est?

ma uit pe un sasiu si vad ceva cu 5 picioare negru si scrie s plus m g1962m...sa fie asta?e pe un chassi panasonic...

Da-o dracului de meserie........asta nu e depanare.............sa nu cunosti componentele din televizor......si va dati mari mesteri in satul,comuna sau orasul de unde santeti :91De ce nu practici o alta meserie ?
Link spre comentariu

De ce trebuie tras in banda si pe 6,5 MHz ? Din cate stiu eu DRTv-ul nu mai are nici un emitator cu sunet pe 6,5 MHz. O mai fi vre-un operator de cablu ramas in urma care sa mai foloseasca sunet pe 6,5 ?? Cu scuzele de rigoaredar nu am fost atent ca se va folosi prin zona Sucevei si vor sa prinda moldovenii sau ucrainienii. Banui ca aia merg inca pe 6,5 .

Link spre comentariu

ptr domnul tv1...am terminat scoala si nu am mai practicat acest hobby de multi ani si nu pot spune ca sunt mare mester ci poate peste vreo 20 de ani asta insa nu este o atitudine tocmai prietenoasa ...tipic est europenilor...traiesc in basarabia iar aici tot ce inseamna tv sau aproximativ 90% folosesc dk.de ce oare este nevoia ca atunci cind am ajuns undeva mai sus decit cineva sa uitam ca totusi daca dam o mina cuiva trebuie neaparat sa ne afirmam ca si cum nu ne ar fii de ajuns secolul in care ne-am nascut...daca poti face bine fa-l, dacu nu.....nu face nici rau.respect ptr totii.de bastina sunt din constanta dar in ultimii ani am trait peste tot prin europa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări