Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SUPER COMEDIE

cristian_draghiescu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Fantomas

4

• alcon

3

• Flor

2

• spark

2

Top autori în acest subiect

• 10 luni mai târziu...

sorinpavelAsa e, aveam sub 14 ani cand am vazut "Pantera roz" la cinematograful Miorita.. Era in 1977, dupa cutremur.. Si am ras de m-a durut burta..La fel si azi, cand revad oricare dintre episoade..Pt ca imaginatia nebuna genereaza un umor de foarte buna calitate. Nu tot cade unul printr-o trapa, pana cand repetitia te plictiseste, "Nea Marin .." sau aluneca pe o coaja de banana, sau polistii Keystone..E ceva ca in "Petrecerea" de care scria RoGeorge, adica ambele sunt filme bine gandite..O alta super comedie e -o sa radeti- "Comedie muta 77". Filmul e o comedie muta realizata in chiar anul 1977..Dar color.. Stiu ca ma umflase rasul cand am vazut-o. Atentie si la planul al doilea..Iese unul dintr-un local care avea pe firma "mancari iuti". Prin geam se vedea cum mesenii scoteau flacari pe gura...Pe ecran se vedea cum actorii ziceau ceva, de genul "bagami-as in ....." dar adanc, si pe pe carton aparea un "te iubesc"

Link spre comentariu

Salut,Ce mi-as dori sa mai revad filmul "Intoarcerea marelui blond|" titlu original "Le retour du grand blonde"a carui muzica a fost compusa la nai de marele Gherghe Zamfir avand in prim plan pe Pierre Richard.

Link spre comentariu

...Ce mi-as dori sa mai revad filmul "Intoarcerea marelui blond|" titlu original "Le retour du grand blonde" .

WAUU.. Asta da film.. Razi pana dincolo de durerea de burta..Acuma ar fi util sa vezi si primul film, nu numai intoarcerea. Vorbesc de "Marele blond cu un pantof negru", recte "Le Grand Blond avec une chaussure noire"..Vezi ca exista si un remake american. Ma rog, nu e chiar rau, dar dupa ce il vezi pe maestrul Pierre Richard, Tom Hanks ti se pare usor cam ...
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări