Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

deblocare Blaupunkt essen cr31

dragostalpau

Postări Recomandate

ma poate ajuta cineva din iasi ?casetofonul e blocat ca si cum ar fi bagat cineva codul gresit de mai multe ori, dar l-am tinut alimentat si nu se mai reseteaza, ca nu e prima data cind a fost blocat in felul asta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragostalpau

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Djdansmart

Daca ai un programator de memorii te poti "ajuta" si singur..probabil e blocat counteru! Iti pot trimite un dump(bin) si iti poti programa singur epromul,sau poti modifica adresele la unde e counterul la dumpul original! Bafta..

Link spre comentariu

n-am gasit epromul, banuiesc ca e sub partea mecanica unde intra caseta si nu pot sa desfac ca-s suruburi *in rest am gasit si dump, si programator pe portul paralel la care nu trebe decit legate fire

Link spre comentariu
Vizitator Djdansmart

Asta e culmea...te-ai impotmolit la suruburi...alea sunt suruburi Torx!! Cauta si tu o surubelnita torx sau ia-ti o trusa ca o sa te mai lovesti de suruburi dealea!! In rest sper sa te descurci!!

Link spre comentariu

o trusa e vreo 300-400 de mii, iar un casetofon 500; si mai are si un canal ars, ca se auzea cu distorsiuni inainte de a se bloca; cred ca pina la urma o sa ajunga la gunoisurubelnite torx am pt telefoane mobile si e prea mica, si mai am 2 care-s prea mari

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări