dragostalpau Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 ma poate ajuta cineva din iasi ?casetofonul e blocat ca si cum ar fi bagat cineva codul gresit de mai multe ori, dar l-am tinut alimentat si nu se mai reseteaza, ca nu e prima data cind a fost blocat in felul asta Link spre comentariu
Vizitator Djdansmart Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Daca ai un programator de memorii te poti "ajuta" si singur..probabil e blocat counteru! Iti pot trimite un dump(bin) si iti poti programa singur epromul,sau poti modifica adresele la unde e counterul la dumpul original! Bafta.. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 n-am gasit epromul, banuiesc ca e sub partea mecanica unde intra caseta si nu pot sa desfac ca-s suruburi *in rest am gasit si dump, si programator pe portul paralel la care nu trebe decit legate fire Link spre comentariu
Vizitator Djdansmart Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Asta e culmea...te-ai impotmolit la suruburi...alea sunt suruburi Torx!! Cauta si tu o surubelnita torx sau ia-ti o trusa ca o sa te mai lovesti de suruburi dealea!! In rest sper sa te descurci!! Link spre comentariu
dragostalpau Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 o trusa e vreo 300-400 de mii, iar un casetofon 500; si mai are si un canal ars, ca se auzea cu distorsiuni inainte de a se bloca; cred ca pina la urma o sa ajunga la gunoisurubelnite torx am pt telefoane mobile si e prea mica, si mai am 2 care-s prea mari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum