Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft de recuperat datele sector cu sector ?

menthorul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• menthorul

3

• danb1974

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu sint sigur ce intelegi tu prin sector cu sectorGet data back for ntfs (sau for fat, dupa necesitate) mi s-a parut foarte ok, si-ti cauta fisierele chiar daca discul a fost sters, formatat si reinstalatDaca te referi la un disc cu bad-uri fizice, il clonezi (ghost, acronis) pe unul bun si ii zici sa ignore sectoarele defecte

Link spre comentariu

cauta pe net "ddrescue". functioneaza pe toate sistemele unix/linux. documentatia e mare cât gârla. un ubuntu live-CD s-ar putea că te ajută.

am mai citit una alta despre DDrescue..sper sa testez azi..multam de sfat !
Link spre comentariu

...mai e active@undelete. mari minuni mai face. cu mult superior lui getdataback. mai e Hirens BootCD cu al lui mini windowsXP și Partition Wizard Home Edition. Și ăla știe să recupereze partitii. Obligatoriu scandisk /F X: (x=litera) dupa partition wizard home+restart obligatoriu.

- Active = testat .. acceptabil-hiren testat toate = bunicel- partition wiz = netestatmultam
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări