Vizitator amatoru Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 are cineva idee cum resetez un bios de toshiba satellite?vreau sa intru in bios pt al putea pune sa booteze de pe anumite chestii.din cate am citit am inteles ca nu e ca la desktop(bateria si jumperu)..aici bateria e lipita si am inteles ca ar fi o sansa sa scurtcircuitez un condensator,astfel bateria descarcanduse.acum astept pareri..eventual daca e valabila faza cu condensatoru sa-mi zica si mie cineva care condensator...multumesc multstima! Link spre comentariu
davidut5 Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 La desktop are jumper, nu trebuie scoasa bateria neaparat. Vezi poate are vreun jumper sau cel putin 2-3 paduri pe langa baterie. Link spre comentariu
2informaticos Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Vezi sub memoria RAM; scoate plasticul negru lipit sub RAM eventual. Ar trebui sa aiba acolo un pad notat BXXX, sau asa ceva, nu-mi amintesc exact acum.Daca vrei cauta pe forum; cred ca am mai postat undeva informatia anterior. Cu google gasesti deasemenea informatia despre acest subiect... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum