Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un nou amplif cu 6p3s-e se naste !!!

maverik_ro

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maverik_ro

18

• Terry34

3

• Nita Mihai Cristian

1

• +_Florin_+

1

Vad ca mufele de intrare nu au masa izolata de sasiu...fa cumva si izoleaza-le, altfel o sa ai o bucla de toata frumusetea si nu o sa stii de unde "bazaie"...

Link spre comentariu

Vad ca mufele de intrare nu au masa izolata de sasiu...fa cumva si izoleaza-le, altfel o sa ai o bucla de toata frumusetea si nu o sa stii de unde "bazaie"...

nu am stiut asta .. am sa cumpar alte mufe .... izolate nu am stiut ca trebuiesc izolate fata de sasiu .... :jytuiyu
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

multumesc pentru grija gabi , deocamdata imi lipseste foarte mult timpul .... mai sunt ceva piese de pus si este cam gata , (am avut poze din care sa ma inspir ..... http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=28&t=76200&start=15 poate o sa am timp saptamana viitoare si am sa pun si ceva poze .... aaa mai tre sa gasesc si un atelier unde sa bobinez si traful de alimentare

... la ce trafuri mi-ai trimis nu mi-ar placea sa pun un ...... de traf bobinat pe genunchi in ploaie.. si lipsesc si bani :jytuiyu

Link spre comentariu

multumesc pentru grija gabi , deocamdata imi lipseste foarte mult timpul .... mai sunt ceva piese de pus si este cam gata , (am avut poze din care sa ma inspir ..... http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=28&t=76200&start=15 poate o sa am timp saptamana viitoare si am sa pun si ceva poze .... aaa mai tre sa gasesc si un atelier unde sa bobinez si traful de alimentare ... la ce trafuri mi-ai trimis nu mi-ar placea sa pun un ...... de traf bobinat pe genunchi in ploaie.. si lipsesc si bani :jytuiyu

Trafo de alimentare e pe tola de E25 sau E20 ....?(de fapt nu este...) :rade: dar care ar avea loc mai bine ? Iar piesele pe ce le-ai montat?
Link spre comentariu

trafu este pe tola E25 . am un pachet de tole de aprox 7.5 cm stiu ca am calculat odata si imi daduse 38 de cm2 . am primit pachetul de tole cu primarul bobinat , ramane sa vad pe unde gasesc sa bobinez secundarele , cat despre piese , am facut montajul in aer , folosind niste "baghete " de textolit placat cu cupru , pe care le-am taiat intre ele ( am citit forum si am inteles ca le zice COSE ) imi pare rau ca nu pot pune poze , ampliful fiind la un amic in ateleirul lui improvizat intr-un garaj ( mi-a fost teama sa il ansamblez acasa ...motivul este lesne de inteles ....are 2 ani si 3 luni si ii cam fac cu ochiu lampile ... :ras:L.E.: deja in sasiu este lasat de tola E 25 , deci , neaparat trebuie pus E25

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări