Terry34 Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Felicitari oricum pt efort... Link spre comentariu
carageae Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Vad ca mufele de intrare nu au masa izolata de sasiu...fa cumva si izoleaza-le, altfel o sa ai o bucla de toata frumusetea si nu o sa stii de unde "bazaie"... Link spre comentariu
maverik_ro Postat Aprilie 5, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Vad ca mufele de intrare nu au masa izolata de sasiu...fa cumva si izoleaza-le, altfel o sa ai o bucla de toata frumusetea si nu o sa stii de unde "bazaie"...nu am stiut asta .. am sa cumpar alte mufe .... izolate nu am stiut ca trebuiesc izolate fata de sasiu .... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 A mai trecut o luna ....care e situatia?? Incerc sa te ajut daca pot(ma simt un pic responsabil)....spune-mi ce-ti lipseste..!? Link spre comentariu
maverik_ro Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 multumesc pentru grija gabi , deocamdata imi lipseste foarte mult timpul .... mai sunt ceva piese de pus si este cam gata , (am avut poze din care sa ma inspir ..... http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=28&t=76200&start=15 poate o sa am timp saptamana viitoare si am sa pun si ceva poze .... aaa mai tre sa gasesc si un atelier unde sa bobinez si traful de alimentare ... la ce trafuri mi-ai trimis nu mi-ar placea sa pun un ...... de traf bobinat pe genunchi in ploaie.. si lipsesc si bani Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 multumesc pentru grija gabi , deocamdata imi lipseste foarte mult timpul .... mai sunt ceva piese de pus si este cam gata , (am avut poze din care sa ma inspir ..... http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=28&t=76200&start=15 poate o sa am timp saptamana viitoare si am sa pun si ceva poze .... aaa mai tre sa gasesc si un atelier unde sa bobinez si traful de alimentare ... la ce trafuri mi-ai trimis nu mi-ar placea sa pun un ...... de traf bobinat pe genunchi in ploaie.. si lipsesc si bani Trafo de alimentare e pe tola de E25 sau E20 ....?(de fapt nu este...) dar care ar avea loc mai bine ? Iar piesele pe ce le-ai montat? Link spre comentariu
maverik_ro Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 trafu este pe tola E25 . am un pachet de tole de aprox 7.5 cm stiu ca am calculat odata si imi daduse 38 de cm2 . am primit pachetul de tole cu primarul bobinat , ramane sa vad pe unde gasesc sa bobinez secundarele , cat despre piese , am facut montajul in aer , folosind niste "baghete " de textolit placat cu cupru , pe care le-am taiat intre ele ( am citit forum si am inteles ca le zice COSE ) imi pare rau ca nu pot pune poze , ampliful fiind la un amic in ateleirul lui improvizat intr-un garaj ( mi-a fost teama sa il ansamblez acasa ...motivul este lesne de inteles ....are 2 ani si 3 luni si ii cam fac cu ochiu lampile ... :ras:L.E.: deja in sasiu este lasat de tola E 25 , deci , neaparat trebuie pus E25 Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Felicitari pentru realizare ! De unde ai procurat tuburile? Nu ai mai spus nimic, cum s-a finalizat proiectul ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum