Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Simulat vs masurat

[i_unit]

Postări Recomandate

DNA,nu cred ca il stiu pe Iulian,e a doua oara cand il amintesti,sau poate am dat mana cu el dar nu am stiut,in caz ca are vreun magazin ceva prin Pitestiin rest,nu activez in domeniul sonorizarilor deci nu stiu tot ce miscaesti ontopic,s-a inteles opinia ta,si ale celorlati si este clar ca nu este nimeni obligat sa fie de acord cu celalaltrezumand fara sa ma mai intind,dpmdv simularea corespunde suficient de mult incat sa nu creeze pbme si sunt de acord doar cu treaba cum ca o simulare poate sa nu sune bine,dar nu ca va masura atat de diferit inca de acolo sa sune altfel(sau mai prost)in rest discutam vorbe,pt ca sigur multi care ataca subiectul nu au folosit sau nu stiu sa foloseasca un pachet puternic de simulare (si modelare) la capabilitatile luiun weekend placut la toti :smt103:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vlad_2770

6

• Sharky

5

• [i_unit]

5

• CBI

4

Top autori în acest subiect

sigur multi care ataca subiectul nu au folosit sau nu stiu sa foloseasca un pachet puternic de simulare (si modelare) la capabilitatile lui

te referi la cei care au doar varianta piratata si nu au user manual-ul banuiesc. Orice soft sau pachet puternic de simulare care este cumparat are manual de utilizare care trebuie sa fie facut pe intelesul tuturor. Iti arata pas cu pas ce poti face cu softul respectiv. Dar cum am spus trebuie cumparat sau daca ai doar softul piratat ramane sa te prinzi ce si cum merge si cum il poti folosi. Dar nu cred ca este o mare filozofie sa descoperi chestiile astea doar ca maninca mult timp.
Link spre comentariu

toate sunt complete si functionale cu documentatia dupa ele,poate ca nu sunt la zi,dar asta nu schimba prea multe

numai ca documentatia iti explica cum se foloseste interfata ,asa este,nu ce sa faci pt fiecare caz particular unde doar cunostintele utilizatorului isi lasa amprenta.Pt asta trebuie sa mai lucrezi cate ceva,sa mai citesti o carte de specilitate,dar slava Domnului,se gasesc si alea cacalau prin aceleasi locuri.Nu mai zic de cei care se ocupa in mod direct de anumite aspecte,chiar si comerciale, care au lasat destule postari valoroase prin forumurile straine care trebuie numai sortate.Sunt si tutoriale care explica pas cu pas prin exemple cum se procedeaza.Dar asta implica timp pierdut si inteles ce se scrie acolo,nu doar 'forumeala'.DAca nu-ti place(nu exista inclinatia),normal ca o sa ti se pare anevoios si plictisitor.Ca si invatarea unei lb straine

Eu zic ca este o mare filozofie pt un user care a trecut ca gasca prin liceu si nu are habar sa lege 2 fire sau ce e aia electronica.Softurile contin in cea mai mare proportie notiuni tehnice si specifice domeniului.Toate astea nu se invata asa peste nopate sau intr-o saptamana,ca in orice domeniu.

Din fericire suntem pe un forum tehnic si infara de cei noi care mai vin cu intrebari stupide,majoritatea au terminat ceva studii de profil pe domeniul real sau au practicat in particular cate ceva,ca altfel purtam discutii pe un forum auto sau culinar etc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări