radue Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Eu am varianta de la adi pe care daca o ascult in DSS DJ cu cutoff sub 35 Hz membrana se misca normal, iar daca ii dau fara cutoff se misca si normal si aiurea ( in partea in care nu are kickbass ).Din ceea ce zice sarky=>bani mai mult pentru infinity. Link spre comentariu
victor_wts Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 pretul unui asemenea infinity este in jur de 3-3.3 mil. iar din cate am vazut eu in acel bp4 hpul are in 40Hz un cone exursion de cam 8mm la 50W asa ca eu mam cam speriat si de aia inclin catre infinity Link spre comentariu
FIXVID Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 adi nu mai inteles am zis ca am pus un filtru trece jos la 55hz din programu ala dssdj si estimativ dooms night coboara pana la vreo 35 daca as avea un program la care poti sa pui filtru ala chiar si la 20hz atunci as putea sati zic mai exact pana unde coboara chiar nustie cineva de un program asemanator? dssdj il puteti scoate de aici ca sa vedeti cam despre cei vorba http://www.dssdj.com cu filtru ala Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 adi nu mai intelesam zis ca am pus un filtru trece jos la 55hz din programu ala dssdjsi estimativ dooms night coboara pana la vreo 35daca as avea un program la care poti sa pui filtru ala chiar si la 20hz atunci as putea sati zic mai exact pana unde coboarachiar nustie cineva de un program asemanator?dssdj il puteti scoate de aici ca sa vedeti cam despre cei vorba http://www.dssdj.com cu filtru alavrei sa zici ca falfaiala ala de membrana se face undeva intre 55 si 35 hz ???eu nu prea credvezi ca ai in arhiva de mai jos un generator de tonuri joaca-te cu el si vezi unde falfaie membrana difuzoarelor fara sa se auda nimic Link spre comentariu
FIXVID Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 pretul unui asemenea infinity este in jur de 3-3.3 mil. iar din cate am vazut eu in acel bp4 hpul are in 40Hz un cone exursion de cam 8mm la 50W asa ca eu mam cam speriat si de aia inclin catre infinitynu te speria din cauza miscarii mari ale membranei :- poate sa treaca linistit xmaxul ca nu se intampla nimik- membrana se misca 8 mm cand bagi semnal sinusoidal de 50W .. si cum tu nu asculti sinusoide ci muzica, pot sa bagi mult mai multa putere in el ca nu se va intampla nimiksi daca te deranjeaza xmaxul mare la frecvente mici si puteri mari ai putea pune un filtru tre ce sus activ de 24db\oct pe la 35 hz Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 si inca un soft care genereaza sunete ....... Link spre comentariu
FIXVID Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 adi nu mai intelesam zis ca am pus un filtru trece jos la 55hz din programu ala dssdjsi estimativ dooms night coboara pana la vreo 35daca as avea un program la care poti sa pui filtru ala chiar si la 20hz atunci as putea sati zic mai exact pana unde coboarachiar nustie cineva de un program asemanator?dssdj il puteti scoate de aici ca sa vedeti cam despre cei vorba http://www.dssdj.com cu filtru alavrei sa zici ca falfaiala ala de membrana se face undeva intre 55 si 35 hz ???eu nu prea credvezi ca ai in arhiva de mai jos un generator de tonuri joaca-te cu el si vezi unde falfaie membrana difuzoarelor fara sa se auda nimichmm aproximativ pana la 40 hz .. sub aceasta valoare se aude f atenuat Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 muzica e tot alcatuita din sinusoide, dar nu la intensitati foarte mari.Daca vrei filtru incearca sa folosesti un program de editare;eu folosesc Cool Edit 2 Pro si are 4 tipuri de filtre cu ordine pana in 36 parca. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 muzica e tot alcatuita din sinusoide, dar nu la intensitati foarte mari.na lasa-ma..adica se modifica forma cand dai mai tare? :rolleyes: Xmaxul nu are nimic (nu crapa nimic)daca il depasesti, dar ma gandesc ca nu e prea cinstit sa scoti diful din zona liniara.Cu urechea nu se poate masura nimic, avand in vedere ca ai nevoie de trepte de 6dB ca sa sesizezi diferente considerabile. Iar la o crestere 6dB cursa se dubleaza :axe:Poti sa tot baleiezi frecventele ca ce asculti va fi raspunsul boxei+influenta camerei. Ultima difera de la caz la caz, deci rezultatul nu e prea concludent.Victor, solutia e simpla. Daca ai mai multi bani de dat si vrei un sub compact alegerea e infinity+ un amplif tzeapan. Daca ai loc de un dulap de cel putin 100L atunci ia Hp-ul, cu varianta asta iesi mai ieftin atat la dif cat si la amplif. Sunetul de tabla care zbarnaie poti sa il obtii cu ambele difuri, ori prin felul in care proiectezi incinta, ori printr-un DSP. Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Nu se modifica forma da un kickbas nu cred ca arata a sinusoidala continua de 60 Hz nu? Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Depinde cum arata acel kickbas.Dar se descompune in fundamentala +armonici, toate fiind sinusoide.Ca e numai o perioada saumai multe e tot cam aia.Oricum la nici unul din difuri din ce parametrii vad ca au e cam greu sa le strici prin depasirea cursei maxime admise. (inafara de cazul in care esti nesimtit si dai cu frecvente f joase in ele) Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 intr-adevar depinde de cumarata, dar una e sa dai cu semnal sinusoidal in difuzor pe durata de 4 minute si alta e sa aculti muzica timp de 4 minute; am spus asta in ideea in care muzica are semnale la frecvente diferite, alternate si nu de aceeasi sensibilitate decat un semnal sinusoidal ca acele frecvente. Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 pretul unui asemenea infinity este in jur de 3-3.3 mil. iar din cate am vazut eu in acel bp4 hpul are in 40Hz un cone exursion de cam 8mm la 50W asa ca eu mam cam speriat si de aia inclin catre infinity pai infinity este de 2 ori aproape mai scump decat HP-15w ... de ce nu iti cumperi HP-18W sau C15-400B costa in jur de 3.5mil :smt001 oricum daca vrei ceva compact nici nu te mai gandii la HP-15W sau alte difuri profesionale Link spre comentariu
victor_wts Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 din simplul motiv ca o incinta optima pt infinity este de 100 l iar pt hp-w18 imi e frica sa ma gandesc cat inseamna 18" :rolleyes: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 pretul unui asemenea infinity este in jur de 3-3.3 mil. iar din cate am vazut eu in acel bp4 hpul are in 40Hz un cone exursion de cam 8mm la 50W asa ca eu mam cam speriat si de aia inclin catre infinityasta se intampla la 200W rmssi este doar in teorie, pentru ca realitatea este total diferita.nu prea sunt melodii cu sinusoide de 40 Hz in ele :finga: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum