Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tuburi FT250

yo9hrb

Postări Recomandate

Pentru a ma pune la adapost de eventuale neplaceri, vreau sa incropesc un set de tuburi de rezerva pentru trcv. In concluzie, caut urmatoarele:-6BZ6 (2buc)-6U8-6BA6-12AX7 (2buc)-6BM8-12AU7 (2buc)-7360-6CB6-6EJ7-6AV6-12BY7-6JS6A (2buc)Nu sunt interesat de lampi uzate, de alea am si eu. Nici de lampi pentru care trebuie sa fac modificari. Pot fi echivalente directe, pin la pin.Nu am nici o graba, nici nu-s disperat astfel incat sa accept preturi uriase.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marele Savant

2

• yo9hrb

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pe vremea cind aveam si eu R250 am vrut sa fac acelas lucru. Asa ca am procurat un EL180 care e echivalent cu 12BY7. Dupa care am vazut preturile la restu' si mi-a trecut. In concluzie am disponibil un tub absolut nou EL180.Emil

Link spre comentariu

Tine bine de 6BZ6 = nu exista echivalent la performante chiar daca poate fi inlocuitcu alte tuburi compatibile pin la pin. Doar EF85 il poate inlocui cu succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări