Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tuner Pioneer F-Z91

Postări Recomandate

Rog sa ma ajute cine poate (are) cu o schema de tuner Pioneer F-Z91. Este un model din seria celor care se alimenteaza din alt aparat ( DC91 sau DC81), n-am nici un fel de astfel de schema. Pioneer are multe "turnuri" facute din aparate care se leaga intre ele prin cordoane cu 9-14 fire, inclusiv partea de alimentare comuna ( eu mai am tunere F-Z94 si F-Z88, toate defecte, am reusit sa repar unul , dar fara partea de afisaj).A mai avut cineva probleme cu asemenea "scule"?Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sla

1

• gusti

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Rog sa ma ajute cine poate (are) cu o schema de tuner Pioneer F-Z91. Este un model din seria celor care se alimenteaza din alt aparat ( DC91 sau DC81), n-am nici un fel de astfel de schema. Pioneer are multe "turnuri" facute din aparate care se leaga intre ele prin cordoane cu 9-14 fire, inclusiv partea de alimentare comuna ( eu mai am tunere F-Z94 si F-Z88, toate defecte, am reusit sa repar unul , dar fara partea de afisaj).A mai avut cineva probleme cu asemenea "scule"?Multumesc anticipat!

Ma intereseaza si pe mine unul, nu poti sa faci rost, sa ma trimiti undeva sau mai stiu eu cum as putea intra in posesia unuia?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări