sla Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Rog sa ma ajute cine poate (are) cu o schema de tuner Pioneer F-Z91. Este un model din seria celor care se alimenteaza din alt aparat ( DC91 sau DC81), n-am nici un fel de astfel de schema. Pioneer are multe "turnuri" facute din aparate care se leaga intre ele prin cordoane cu 9-14 fire, inclusiv partea de alimentare comuna ( eu mai am tunere F-Z94 si F-Z88, toate defecte, am reusit sa repar unul , dar fara partea de afisaj).A mai avut cineva probleme cu asemenea "scule"?Multumesc anticipat! Link spre comentariu
gusti Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 Rog sa ma ajute cine poate (are) cu o schema de tuner Pioneer F-Z91. Este un model din seria celor care se alimenteaza din alt aparat ( DC91 sau DC81), n-am nici un fel de astfel de schema. Pioneer are multe "turnuri" facute din aparate care se leaga intre ele prin cordoane cu 9-14 fire, inclusiv partea de alimentare comuna ( eu mai am tunere F-Z94 si F-Z88, toate defecte, am reusit sa repar unul , dar fara partea de afisaj).A mai avut cineva probleme cu asemenea "scule"?Multumesc anticipat!Ma intereseaza si pe mine unul, nu poti sa faci rost, sa ma trimiti undeva sau mai stiu eu cum as putea intra in posesia unuia? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum