Vizitator eXistenZ_Tg Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 da cum sa nu , e bine sa il iei nou , sper numa sa ai destui bani pentru el si pentru acea mufa un pistol nou costa de la 50 euro in sus , probabil ca mufa e si aia cel putin 10 euro Link spre comentariu
Vizitator Costin2011 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 daca sti ceva site-uri de specialitate care comercializeaza , te rog dami si mie cateva lincuri , Link spre comentariu
Vizitator eXistenZ_Tg Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 pai eu m-am uitat pe okazii , acolo era la 240 roni nou , cu mufa euro si deastea , nu prea am vazut mufa de conectare dar potzi sa il intrebi pe vanzator ce si cum , poate iti aduce , si pe google iti gaaseste multe firme de specialitate , scrii pe google pistolet mig si incepe sa curga siteurile si acolo intri si vezi ce si cum Link spre comentariu
Vizitator Costin2011 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 am facut rost de 2 motorase ambele functioneaza acum urmeaza sa ma duc maine la strungar . Am o alta problema ! Vreau sa fac transformatorul de la 0 vreau ceva sugestii DIODE GIGANT am facut rost de 8 bucati au fost folosite la CFR ,,, la nuj ce minunatie prin locomotova Cateva sugestii la traf , astept raspunsuri Link spre comentariu
CATA2003 Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 am facut rost de 2 motorase ambele functioneaza acum urmeaza sa ma duc maine la strungar . Am o alta problema ! Vreau sa fac transformatorul de la 0 vreau ceva sugestii DIODE GIGANT am facut rost de 8 bucati au fost folosite la CFR ,,, la nuj ce minunatie prin locomotova Cateva sugestii la traf , astept raspunsuri Pune-i cat mai multe prize in primar , secundarul eu lam facut tot cu priza mediana pt a folosi doar 2 diode/ redurecere putere disipata , sectiunea ar trebui sa fie cam de peste 35cm^2 , in rest ar trebui sa fie ok ... Link spre comentariu
Vizitator Costin2011 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 cata da-mi si mie mess-u; tau daca se poate sa nu mai facem offtopic aici . am mai multe intrebari Link spre comentariu
Vizitator Costin2011 Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 am gasit si cupla euro (mama ) 63 leiam o intrebare , eu vreau sa fac aparatul sa pot sa il reglez intre 50 si 250 de amperi Ce diode sa folosesc , cate bucati !Am probleme cu TRfu nu stiu ce traf sa folosesc sau de unde sa iau un alt traf pe care sa il rebobinez astept idei ! Link spre comentariu
Vizitator Costin2011 Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Ma ajuta si pe mine cineva cu niste tole ? contracost Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 La sectiunea servicii! Link spre comentariu
Vizitator Costin2011 Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 o sa astept aici , poate o sa lase cineva mesaj ! pana atunci lucrez la masina de avans pt sarma ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Poate respecti regulamentul,ce zici? Link spre comentariu
Vizitator Costin2011 Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Domnle Dr.L vroiam sa va intreb daca pot face trafu asta si pe stator de motor ... nu gasesc tole pe nicaiei:( Link spre comentariu
DexTer Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 pot face dintr-un traf cu sectiunea 27cm2 aparat de sudura , pt electrozi inveliti ? Link spre comentariu
Vizitator Costin2011 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 imi da si mie cineva un sfat din ce sa fac transformatoru asta ! Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 imi da si mie cineva un sfat din ce sa fac transformatoru asta !Ca fapt divers, un traf nou de 160A si de firma costa 202E fara TVA iar bobina de soc undeva pe la 94E fara TVA.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum