Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat sudura MIG

CATA2003

Postări Recomandate

Vizitator eXistenZ_Tg

da cum sa nu , e bine sa il iei nou , sper numa sa ai destui bani pentru el si pentru acea mufa un pistol nou costa de la 50 euro in sus , probabil ca mufa e si aia cel putin 10 euro

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CATA2003

8

• nickrvl

5

• em2006

2

• Dr.L

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator eXistenZ_Tg

pai eu m-am uitat pe okazii , acolo era la 240 roni nou , cu mufa euro si deastea , nu prea am vazut mufa de conectare dar potzi sa il intrebi pe vanzator ce si cum , poate iti aduce , si pe google iti gaaseste multe firme de specialitate , scrii pe google pistolet mig si incepe sa curga siteurile si acolo intri si vezi ce si cum

Link spre comentariu
Vizitator Costin2011

am facut rost de 2 motorase ambele functioneaza :d acum urmeaza sa ma duc maine la strungar . Am o alta problema ! Vreau sa fac transformatorul de la 0 vreau ceva sugestii DIODE GIGANT am facut rost de 8 bucati au fost folosite la CFR ,,, la nuj ce minunatie prin locomotova Cateva sugestii la traf , astept raspunsuri :ciuda:

Link spre comentariu

am facut rost de 2 motorase ambele functioneaza :d acum urmeaza sa ma duc maine la strungar . Am o alta problema ! Vreau sa fac transformatorul de la 0 vreau ceva sugestii DIODE GIGANT am facut rost de 8 bucati au fost folosite la CFR ,,, la nuj ce minunatie prin locomotova Cateva sugestii la traf , astept raspunsuri :ciuda:

Pune-i cat mai multe prize in primar , secundarul eu lam facut tot cu priza mediana pt a folosi doar 2 diode/ redurecere putere disipata , sectiunea ar trebui sa fie cam de peste 35cm^2 , in rest ar trebui sa fie ok ...
Link spre comentariu
Vizitator Costin2011

am gasit si cupla euro (mama ) 63 leiam o intrebare , eu vreau sa fac aparatul sa pot sa il reglez intre 50 si 250 de amperi Ce diode sa folosesc , cate bucati !Am probleme cu TRfu nu stiu ce traf sa folosesc sau de unde sa iau un alt traf pe care sa il rebobinez astept idei !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări