Vizitator littlea Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Salut, am o problema cu semnalul tv, eu si cu inca cineva impartim cablu in 2 numa ca semnalu vine atat de prost icnat nu prinde mare lucru, as vrea o schema de amplificator semnal tv dc stiti si aveti idee, e un spliter bagat dar ca de obicei spliterul nu face altceva decat sa imparta, ce aberez si eu deci are cineva o schema?va multumes Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Prima data verifica daca semnalul de pe cablu este corect pentru un sigur televizor conectat fara splitter... Daca nu ai receptie buna in acest caz orice incercare de a amplifica semnalul nu va da rezultate spectaculoase... Al doilea pas este sa folosesti un splitter de calitate. Despre amplificatoare de CATV au mai fost discutii pe forum. Eu iti recomand o schema aparent mai complicata, vezi aici: http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic ... light=catv Link spre comentariu
Vizitator littlea Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 OOO boy, da e mare am incercat si cu un spliter mai smecher, exact ce folosesc baietii de la astral dar.... nu stiu cred ca e prb din amplif general ca pt un televizor se vede bine dar cand intra al doilea e cam dureros.... alte idei? orice este bun da sa se vada naiba mai bine sa nu stau sa descifrez ce zic aia la stiri Link spre comentariu
bogdan69 Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 suna la astral service sa aranjeze amplificatorul de scara. Si sa ai doua beri pentru ei ca sa-ti monteze ei un spliter bun. Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 daca esti corect si iti platesti abonamentul atunci ei sunt obligati sa iti furnizeze servicii de calitate.trebuie sa iti ceri dreptul :axe: Link spre comentariu
Vizitator littlea Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 ma hai sa nu deviem de la subiect.... eu cer o schema si voi imi ziceti sa fiu corect cu astralu, hai sa fim seriosi ... :yawinkle: Link spre comentariu
Depanatoru Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Pai cam au dreptate , degeaba pui amplificator daca sunt pierderi de semnal undeva pe traseu. Totusi ,parca deduc din ce spui ca se influenteaza intre ele televizoarele , aia e de la distribuitorul de proasta calitate sau montat gresit . Ti s-a zis sa probezi fara distribuitor , care e rezultatul ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum