Vizitator mihaiti Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Vroiam inainte de a demara un astfel de proiect sa aud parerile voastre!Am o masina achizitionata recent si nu are scaune incalzite si cand e rece se simte. Incalzirea masinii functioneaza dar dupa ce se incalzeste motorul si chiar si atunci trebuie sa se incalzeasca interiorul masinii.Daca aveti idei care sa ia in calcul modificarea scaunelor originale fara a achizitiona altele va ascult!!! Link spre comentariu
nelu F Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Se gasesc huse pt asa ceva in Cora si Metro (in jur de 1mil ROL perechea). Se conecteaza la mufa de bricheta. Link spre comentariu
cristimm Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Eu zic sa nu te legi la cap daca nu te doare. Mie nu-mi plac de nici o culoare scaunele incalzite, iti dau o senzatie de parca ai facut pe tine. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 eu zic sa incerci cu niste lemne sub scaun.... sigur merge Link spre comentariu
Bagherra Postat Ianuarie 9, 2006 Partajează Postat Ianuarie 9, 2006 De ce radeti de om??? Sa stiti ca sunt si scaunele astea folositoare.....cAUTA lA MAGAZINE DE>>>TUNING<<<<<< . s-AR PUTEA SA GASESTI ASA CEVASAU DACA NU LA DEZMEMBRARI (DAR SLABE SANSE) bAFTA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum