Vizitator Abobo Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Va salut cu stima pe toti!Am si eu o problema cu un amplificator Electronica 2x25w. Nu mai functioneaza un canal atunci cand eliberez butonul "mono" iar daca acesta ramane apasat, se aude dar mult mai incet si fara bass. daca aveti o idee, cineva, oricine!Multumesc! Link spre comentariu
bchendran Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 in primul rand,da toate contactele si potentiometri cu spray de contact sau spala-i cu alcool isopropilic si unge-i cu ulei de masina de cusutdaca nu merge asa, du-te la un depanator cu ea. Link spre comentariu
Vizitator Abobo Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 o sa-l ung/sterg/curat etc. multumesc! este o ideeun depanator imi poate recomanda cineva?mai am doua amplificatoare, acelasi model. ma gandesc poate din 3....macar unul sa ajunga in stare perfecta de functionare. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Cum ai facut legaturile la mufele de intrare? Link spre comentariu
Vizitator Abobo Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Cum ai facut legaturile la mufele de intrare?legaturile au fost facute ca in desen, avand in cealalta parte un jack de 3,5 avand in vedere ca semnal audio are din computer.jack-ul este turnat pe cablu fiind de la un sistem audio mai vechiut, dar este functional. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Sunt " jdemii " de subiecte ce trateaza Electronica 3220 , le-ai citit ? Foloseste cu incredere functia de cautare a forumului , functioneaza minunat . Daca totusi nu vei fi multumit , arunca o privire si pe aici :viewforum.php?f=66viewforum.php?f=17viewforum.php?f=59Mai arunca si o privire prin regulament , vei intelege cum sta treaba mai bine ...... Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 legaturile au fost facute ca in desenCam... gresit.Vezi in atasament cum se face intrarea de semnal la mufa AUX. Link spre comentariu
Dj_david Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 ai mp, ne intalnim si discutam Link spre comentariu
Vizitator Angel Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 leaga semnalele pe pin 3 si 5 si 2 sa fie masa sau dupa caz poti lega pe 1 si 4 asa cum este redactat in schema prezentata de remus,sfatul meu este sa schimi potentiomeri vechi cu uni noi ,de 50-100K se gasesc si sunt ieftini ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum