Vizitator maxim_serghei Postat Septembrie 11, 2004 Partajează Postat Septembrie 11, 2004 Am un tv universum ,pe carcasa in spate scrie in germana mai scrie si ceva de genu ZG641 si sub Z329A SK iar pe placa electronica scrie dual sound rev-5 94vo- Daca ma poate ajuta cineva cu o schema raman profund indatorat ,multumesc anticipat! Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 11, 2004 Partajează Postat Septembrie 11, 2004 cu asemenea date nu se poate gasi schema mai bine vezi ce scrie pe procesor la multe tv universum scrie acolo sasiul Link spre comentariu
Vizitator maxim_serghei Postat Septembrie 11, 2004 Partajează Postat Septembrie 11, 2004 Procesorul este toshiba TMP47C433AN 3842 9031HAI , la acest tv am probleme cu sursa in comutatie , este separata de placa de baza si lucreaza cu CI STR 58041 Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator maxim_serghei Postat Septembrie 12, 2004 Partajează Postat Septembrie 12, 2004 Daca nu aveti idei de asa ceva atunci poate ma ajutati cu o schema de sursa cu STR 58041 ,ca a umblat cineva in sursa asta si nu au fost puse piese originale rezistente care nu prea par la locul lor si alte balarii sau eventual fiind sursa separat adaptez un kit de sursa in comutatie dar nu stiu tensiunile exacte pe care le da sursa si sa nu fac o prostie. Va dau mai multe detalii despre TV poate aveti idei Procesor Toshiba TMP 47C433ANF.I TDA 4505EDecodor culoare TDA 4555Matrice TDA 3505 Si bine inteles cu sursa in comutatie separata de placa de baza cu Ci STR58041 Multumesc! Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 12, 2004 Partajează Postat Septembrie 12, 2004 am gasit schema, este un Allstar , dar nu iti stiu adresa de mail Link spre comentariu
Vizitator maxim_serghei Postat Septembrie 13, 2004 Partajează Postat Septembrie 13, 2004 Salut Tavi, adresa mea de email este [email protected] [email protected] Multumesc foarte mult si raman dator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum