Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Curve Tracer simplu

Mikrosha

Postări Recomandate

Cam ce operationale de izolare ar rezolva treaba, ai o lista? Ca si astea sint de mai multe feluri: cu traf, opto sau capacitive, cu diverse rezolutii, generatii, chestii... oricum pare intr-adevar cea mai simpla solutie. Pentru placile DAQ pe care le am trebuie sa folosesc asa ceva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mikrosha

9

• Kosmin

4

• zbodeoc

4

• md_2910

1

Top autori în acest subiect

Nu am nici o listă, bănuiesc că ar merge orice. Doar cînd am văzut ce preţuri au astea, m-am decis că nu e deloc o variantă. Cel mai ieftin cred că e ISO124.

Link spre comentariu

Da, ar fi o solutie, nici n-am stiut de firma asta, sint foarte noi, insa ma tem ca se complica si montajul ca mai trebuie adaptare comparativ cu cele consacrate.

Din familia ISO am vazut pe ePlay, de 3-4 ori mai scumpe decit Avago, daca mai pui si transportul...

Uite o "joaca" de simbata dupa-amiaza cu cele doua placi DAQ, una genereaza 1kHz iar la cealalta am folosit o intrare configurata SE si fire in aer, adica reteta sigura de zgomot cit mai mult... chiar si asa diferenta de aproape 60-70db intre fundamentala si restul plutonului e destul de mare...

Posted Image

Pai daca tot am auzit azi prima data de Avago m-am uitat putin si vad ca fac o gramada printre care si HPCL-788J

http://www.avagotech.com/docs/AV02-1546EN

care are, printre altele, avantajul ca poate opri o masurare cind curentul o ia prin balarii

Link spre comentariu

Pai daca tot am auzit azi prima data de Avago m-am uitat putin si vad ca fac o gramada printre care si HPCL-788Jhttp://www.avagotech.com/docs/AV02-1546ENcare are, printre altele, avantajul ca poate opri o masurare cind curentul o ia prin balarii

Interesant integrat, mai greu de gasit pe site la Fănell ca sunt catalogate ca optocuploare si cine cauta "isolation amp" nu le va gasi prea usor.(oricum pretul e rezonabil cu 8lei in plus fata de cel amintit de mine mai sus)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări