TESSLA Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Eu cred ca se aude mai incet pentru ca releul comuta prea rapid si contactulmobil nu apuca sa ajunga in pozitiile limita.Eu as incerca o temporizare in comanda bobinei (un condensator in paralel cu bobina?).Da' nu mai bine ceva cu microcontroler PIC sau Atmel?! Acuma lasand gluma la o parte...eu nu inteleg de ce nu foloseste colegul un buzzer si gata! Nu e scump deloc si se gaseste aproape peste tot. Link spre comentariu
blazeu Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Daca nu v-ati tras si niste pumni in nas, degeaba!O panarama de zbarnaitoare din aia am vazut si eu prin tinerete la un mos electrician; in afara de f...t un releu, nu mi s-a parut cine stie ce...Mai bine inchideti dracu' temele astea tampite! Link spre comentariu
TESSLA Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Pai nu stiu de ce te agiti asa prietene avand in vedere ca exista moderatori! Link spre comentariu
blazeu Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Nu ma agit deloc! Am "esprimat" doar un punct de vedere!Spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate