Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Setare Router Netgear

Vizitator recompensa

Postări Recomandate

Vizitator recompensa

Salutare...am un router netgear DG834B V4 ..am incercat sa il instalez dar nu am reusit asa ca va rog dac aputeti sa ma indrumpati si pe mine pas cu pas, in continuare am sa va detaliez problema mea.Tin sa va spun ca am internet de la rds, routerul are un cablu care intr o parte are mufa mare si una mai mica, ca cea de telefon, am bagat mufa ce a mare in priza de la rds , iar cea mica in router, am conectat alt cablu de retea intre router si pc, am deschis internet explorer, am scris adresa ip de pe router , am introdus usserul si parola de pe el si am intrat in meniul acestuia , am ales sa imi configurez manual routerul , am ales regiunea , tipul conexiunii PPpoe , am introdus userul si parola , am lasat ip automat si dynamic la fel si dns , apoi am dat apply si test, imi arata ca nu a otinut nici ip nici mac adress nimic, ma gandeam ca atunci cand bag cablul in priza de net si router ar trebuii sa se aprinda acel led de pe el ADSL , nu se aprinde si ma gandesc ca poate e de la cablu ..va rog sa ma ajutati

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

3

Top autori în acest subiect

Vizitator recompensa

pai si in cazul asta ce pot sa fac? cablu ala care mi l a dat la el are mufa mare intr o parte sa o bag in priza de la internet si cealalta mica sa intre in router dar nu marege...poate nu o fi mufata bine :-??

Link spre comentariu

Ai cumparat un router inadecvat conexiunii tale. Incearca sa il schimbi la magazin cu unul "normal" care are conexiunea WAN pe Ethernet si NU pe ADSL.

Link spre comentariu

dar pe post de switch nu pot sa il folosesc?

DA

daca bag si cablu de la internet si cele de la pc uri in WAN

In LAN poti sa bagi doar calculatoarele tale, nu si firul de internet!
Link spre comentariu
Vizitator recompensa

astazi am bagat laptopul , desktopul si cablu de la internet in porturile wan , ideea e ca am internet pe oricare din ele daca dau conectare la conexiunea brodband rds, iar pe celalalt nu pot pentru ca zice ca exosta deja o conexiune, stiam ca se faceau niste setari ca sa iti mearga un switch cu internet si ambele calculatoare stie cineva? adica sa dau conectare la mine si sa aiba si celalalt pc dupa ce dau eu conectare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări