Vizitator Leru Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Aș avea și eu de intrebat:1. De unde faceți rost de ață pentru scale, mai ales că este nevoie de diferite grosimi? Mă interesează cea care nu se scămoșează.2. Cu ce vopsea refaceți înscrisul de pe placa cu componente? Este nevoie la unele de vopsea galbenă,la unele neagră sau alte culori.3. Cu ce spălați placa cu componente spre a indepărta murdăria adunată, dar a proteja în același timp componentele? Rog cei cu experientă să o transmită și celor care încep abia acum restaturări de aparate cu lămpi. Vă mulțumesc.Leru Link spre comentariu
mila Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Raspund ptr. punctul 3:Curatarea o fac cu o pensula moale pana indepartez tot praful si paianjenii apoi in functie de gradul de murdarie,piesa murdara si tipul sau folosesc :-detergent lichid+apa calduta si pensula-benzina+pensula-alcool izopropilic la Kg si pensulaPentru toate substantele se face o proba pe suprafata mica intai...sa nu fie surpriza ca nu mai ramane piesa dupa curatare Pentru partile ruginite folosesc o perie mica de sarma.Atentie totul fara graba!Uscare fara caldura excesiva(nu recomand feonul), uscarea naturala in 24-48h e cea mai buna Link spre comentariu
Vizitator Leru Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Mulțumesc din tot sufletul. Am și eu cîteva aparate și doresc să nu greșesc în restaurare. Doresc să refac până și scrisul pieselor care a fost deteriorat. O să incerc rescrisul cu vopsea normală de aceeași culoare,peste care o să suflu un strat foarte fin de lac. In legătura cu ața de scală, merge și ața chirurgicală,dar o să caut și prin Ungaria sau în Germania. Deși nu ma pricep așa de bine la capitolul lămpi, sper să recuperez prin informare și invățare, pentru a le regla cât mai bine în circuitele respective. E o mare realizare când reușești după mult efort să ,,repui în bandă,, un astfel de radio, care devine o bijuterie de o valoare deosebită pentru fiecare și mie, cel puțin, imi vine foarte greu să mă despart de ele.Multumesc încă odată și numai succese în restaurări.Leru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum