Vizitator yAliny Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Robeert: Se spune mosfeturi, nu mosfeti ( un mosfet, doua mosfeturi ) Am scos de pe o placă 2 componente care arată ca nişte tranzistori , dar defapt sunt mosfeturi . Sunt : IRFS640A şi IRF630A . La ce aş putea să-i folosesc ? Aveţi nişte scheme cât mai simple cu ei , am căutat pe google şi nu am găsit nimica . Vă mulţumesc Link spre comentariu
ionionel Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Schema acestor două MOS FET-uri[attachment=1]datasheet.pdf[/attachment][attachment=0]datasheet.pdf[/attachment] Link spre comentariu
Marian Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Si mosfeturile tot tranzistori sunt, studiaza-le PDF-ul cu atentie si afland in ce domenii lucreaza ei vei sti apoi ce sa cauti ca si schema. Schema acestor două MOS FET-uri[attachment=1]datasheet.pdf[/attachment][attachment=0]datasheet.pdf[/attachment]Acelea sunt PDF-urile ( specificatiile lor tehnice ) nu schemele. Link spre comentariu
ionionel Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 De ce mă pălmuiţi eu am vrut să fac un bine. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 De ce mă pălmuiţi eu am vrut să fac un bine. Dar cine te palmuie? probabil tu ai inteles gresit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum