remus68 Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 M-am gandit sa iau de aici Aici ai citit? viewtopic.php?f=36&t=2390In postarile voastre NU scrieti nume de firme si nici trimiteri spre firme, indiferent de domeniul de activitate ! Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Deci am nevoie de 4 rezistenete.R2 de 10k ,R2 de 2.7k si celelalte R1 de cat sunt? Link spre comentariu
TESSLA Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Dapai scrie acolo pe site domle....e in functie de impedanta sarcinii, adica a difuzoarelor. Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 E vreo problema daca bag rezistente de 15k in loc de 18k? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Nu e nici o problema. Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Luni trebuie sa soseasca LM si ma apuc de lucru.Mai am 2 intrebari.Toate pamantarele se leaga laolalta?Am facut pe desen.O sa postez.Sa leg si la iesirea din amplificator si la boxe sau numai la iesirea de la amplificator si la boxe unesc + cu -(linia rosie)Multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Faci legaturile la masa asa cum vezi in atasamentul ce l-am postat.Sa nu te puna Aghiutza sa faci puntea aia cu rosu (desenata de tine!) la bornele difuzorului, ca arzi amplificatorul! Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Multumesc mult! Link spre comentariu
strombi Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Hai totusi nu mai radeti ca el are dreptate oare cum ca acolo sunt diode,da sunt diode led asa li se mai spune ledurilor sub aceasta denumire se gasesc in "almanahurile"mai veci (almanahe =citez vanghelie) Link spre comentariu
TESSLA Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 sunt diode ledApai daca tot vrei sa lamuresti treaba, hotaraste-te...ori ii zici dioda electroluminiscenta ori LED! "Diode led" e redundant. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Luni trebuie sa soseasca LM si ma apuc de lucru.Mai am 2 intrebari.Toate pamantarele se leaga laolalta?Am facut pe desen.O sa postez.Sa leg si la iesirea din amplificator si la boxe sau numai la iesirea de la amplificator si la boxe unesc + cu -(linia rosie)MultumescAcum fara suparare,daca pe tine te leaga cineva de picioare,mai poti sa mergi? Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Si daca vrei sa il faci pe PCB ...Numai sa il verifice cineva ca eu nu l-am verificat sa nu imi fi scapat ceva din cauza somnului Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Inca astept sa soseasca Lm3915 sa ma apuc de lucru...Am comandat de la adelaida dar cam inatarzie comanda... Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Pot sa il leg si la iesirea din amplificator? Link spre comentariu
Den Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Pai parca acolo doreai sa il conectezi din schema ta..deci? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum