Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Vu-metru

Vizitator Dj Manu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

6

• TESSLA

5

• Stefan

1

• Adrian_BBS

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Dj Manu

Luni trebuie sa soseasca LM si ma apuc de lucru.Mai am 2 intrebari.Toate pamantarele se leaga laolalta?Am facut pe desen.O sa postez.Sa leg si la iesirea din amplificator si la boxe sau numai la iesirea de la amplificator si la boxe unesc + cu -(linia rosie)Multumesc

Link spre comentariu

Faci legaturile la masa asa cum vezi in atasamentul ce l-am postat.Sa nu te puna Aghiutza sa faci puntea aia cu rosu (desenata de tine!) la bornele difuzorului, ca arzi amplificatorul!

Link spre comentariu

Hai totusi nu mai radeti ca el are dreptate oare cum ca acolo sunt diode,da sunt diode led asa li se mai spune ledurilor sub aceasta denumire se gasesc in "almanahurile"mai veci (almanahe =citez vanghelie)

Link spre comentariu

Luni trebuie sa soseasca LM si ma apuc de lucru.Mai am 2 intrebari.Toate pamantarele se leaga laolalta?Am facut pe desen.O sa postez.Sa leg si la iesirea din amplificator si la boxe sau numai la iesirea de la amplificator si la boxe unesc + cu -(linia rosie)Multumesc

Acum fara suparare,daca pe tine te leaga cineva de picioare,mai poti sa mergi?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări