Vizitator Dj Manu Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Buna ziua. As vrea sa fac acest Vu metru http://www.electroniq.net/scheme-electr ... m3915.html dar nu stiu ce diode si ce rezistente sa folosesc.Daca m-ati putea ajuta cu cateva sfaturi...Multumesc! Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 nu te intreba din ce motiv subiectul tau o sa fie inchis.Discutii despre VU-metre -> viewtopic.php?f=35&t=4603daca nu ai treaba cu electronica exista o sectiune pentru incepatori -> viewforum.php?f=66pentru inceput e bine sa te uiti ce fac diodele "necunoscute" la un VU-metru (oare sunt redresoare sau de comutatie?)ai derulat intreaba pagina ? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 nu stiu ce diode si ce rezistente sa folosescAcolo nu se utilizeaza nici o dioda!Sint 4 rezistente, 1 condensator electrolitic, 1 circuit integrat si 10 LED-uri. Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Acolo nu se utilizeaza nici o dioda!Sint 4 rezistente, 1 condensator electrolitic, 1 circuit integrat si 10 LED-uri.Sunt eu incepator dar acolo eu vad ca sunt diode... Link spre comentariu
TESSLA Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Chiar asa... ce fel de diode? Si ledurile....unde sant?! :rade:Esti tu incepator dar nu prea esti la curent cu ce inseamna LED! Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Chiar asa... ce fel de diode? Si ledurile....unde sant?! :rade:Esti tu incepator dar nu prea esti la curent cu ce inseamna LED!deci in loc de diode sa pun rezisrente? Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 daca nu sunt diode ce sunt alea de sub unde scrie 100w de exemplu? Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 si ledul tot dioda este http://en.wikipedia.org/wiki/Light-emitting_diode Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Acum inteleg dar nu stiu de unde as putea cumpara toate valorile necesare.Multumesc de ajutor.sunt incepator nu prea ma stiu inca cu electronica am doar 14 ani;)) Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 nu prea ma stiu inca cu electronica am doar 14 aniDaca iti place si vrei sa stii mai multe despre electronica, citeste acest topic viewtopic.php?f=66&t=48955&start=0Descarca si cartea asta viewtopic.php?f=16&t=46960&p=710462#p710462Vei avea ce invata! Link spre comentariu
TESSLA Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Acum inteleg dar nu stiu de unde as putea cumpara toate valorile necesare.Multumesc de ajutor.sunt incepator nu prea ma stiu inca cu electronica am doar 14 ani;))Sper ca nu vrei sa spui unde gaeseti led-uri de 0.2W - 0.4W - 0.6W - ...-50 W - 100W! Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Nu,nu aia e puterea aplificatorului...nu?? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 aia e puterea aplificatorului...nu? Bineinteles. Link spre comentariu
TESSLA Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Da, reprezinta diferitele puteri livrate la iesire, aproximativ. Cat despre piese...pai ce e asa greu..ca is putine, in afara de integrat si eventual LED-uri, le poti recupera din demontari. Sau le poti procura pe toate de la un magazin de specialitate. Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Da, reprezinta diferitele puteri livrate la iesire, aproximativ. Cat despre piese...pai ce e asa greu..ca is putine, in afara de integrat si eventual LED-uri, le poti recupera din demontari. Sau le poti procura pe toate de la un magazin de specialitate.M-am gandit sa iau de aici http://www.virtual-electronic.ro/detpro ... rodus=1633 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum