Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VAmetru cu Attyni13

nickrvl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 151
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

31

• GeoMar

29

• Myhayxx

22

• manolo

17

Top autori în acest subiect

Imagini postate

as mai avea o intrebare pentru "GeoMar" : am vazut 2 piese in plus fata de cele de pe schema.ce sunt si ce valori au? multumesc!

Acele 2 piese erau 2 conzi de 100nf pentru decuplare, acum nu mai sunt. :da
Link spre comentariu

da as fi comandat si eu acel programator dar am vazut ca stocul e zero. :jytuiyu . am descarcat " sina prog" si am simulat pasii pentru programare ca sa ma familiarizez cu programul ca atunci cand vin piesele sa stiu exact ce am de facut..pana la urma o sa incerc cu programatorul care il am dar mi-e frica sa nu blochez attyni.. ma gandeam ca a mai folosit cineva acel programator si imi poate spune daca se poate sau nu se poate programa cu el..eventual ce sa bifez in soft pentru a-mi functiona pe mufa serial..

Link spre comentariu

Si eu sun curios daca functioneaza, pentru ca am realizat acest programator viewtopic.php?f=37&t=75113 insa nu l-am experimentat inca. Adevarul este ca pe timpul verii m-am ocupat de constructii si renovari si nu am mai construit nimic electronic. Am in proiect ceva cu Atmega8 insa poate doar odata cu sosirea sezonului rece sa mai reiau hoby-ul!!! :wav:

Link spre comentariu

da as fi comandat si eu acel programator dar am vazut ca stocul e zero. :jytuiyu . am descarcat " sina prog" si am simulat pasii pentru programare ca sa ma familiarizez cu programul ca atunci cand vin piesele sa stiu exact ce am de facut..pana la urma o sa incerc cu programatorul care il am dar mi-e frica sa nu blochez attyni.. ma gandeam ca a mai folosit cineva acel programator si imi poate spune daca se poate sau nu se poate programa cu el..eventual ce sa bifez in soft pentru a-mi functiona pe mufa serial..

Ca sa testezi acel programator nu e musai sa incarci softul acestui proiec, incarca ceva simplu gen "aprind un led", vezi mai in spate unde am dat un mic programel cu aprinderea unui led, incearca-l cu asta mai intii.
Link spre comentariu

A iesit bine cablajul, dar incearca sa pui niste paduri ceva mai mari, ori sa folosesti un burghiu mai mic la diametru (cred ca ai folosit de 1mm). :)Mai incearca cand printezi, sa nu mai apara acel scris, informatia despre fisier, am remarcat ca transferi mereu si scrisul pe cablaj. :da In rest este ok, spor la mesterit.

Link spre comentariu

da chestia cu scrisul :da apare deoarece o folie de retroproiector o folosesc la maxim adica pe o singura folie printez mai multe cablaje si acesta a fost in partea de jos cum ar veni si imi pune automat scrisul...nu e problema prea mare ca partea aceea o sa cada dupa taiere..da burgiul e de 1mm. am observat ca e un pic cam mare. mi-am comandat unul de 0.6 sper sa nu fie prea mic (ce burghiu ar fi ideal pentru gaurit?) multumesc de apreciere!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

m-am apucat de constructia a doua volt/amp. de data aceasta am gaurit cablajul cu un burghiu mai mic partea de sus se vede creata pentru ca asa a fost taiat.Problema e alta, programatorul care il am eu nu merge pentru atiny13 si daca stie cineva de unde pot achizitiona un programator mai ieftin (ceva de genul pe care il aveti voi de la colegul de pe forum).sau poate ma poate ajuta cineva cu programarea c.i.

post-27344-139829333772_thumb.jpg

post-27344-13982933378_thumb.jpg

Link spre comentariu

m-am apucat de constructia a doua volt/amp. de data aceasta am gaurit cablajul cu un burghiu mai mic partea de sus se vede creata pentru ca asa a fost taiat.Problema e alta, programatorul care il am eu nu merge pentru atiny13 si daca stie cineva de unde pot achizitiona un programator mai ieftin (ceva de genul pe care il aveti voi de la colegul de pe forum).sau poate ma poate ajuta cineva cu programarea c.i.

Ce fel de programator ai? altfel, daca ai port LPT poti face unul simplu cu rezistente sau daca vrei ti le pot programa eu, totusi sint colegi forumisti din Sibiu, poate te ajuta.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

pentru ca eu am blocat attyni l-am trimis la "GEOMAR" pentru deblocare si reprogramare,(si pentru asta vreau sa-i multumesc!)insa cand l-am pus in montaj dupa cum se vede sta doar display-ul aprins fara sa afiseze nimic. montajul e in regula ca l-am verificat din scoarta in scoarta...pentru ca n-am avut bareta de pini mama, tata am folosit o panglica pentru a trimite semnalul de la montaj la display...intrebarea mea este: ar putea fi asta cauza?

post-27344-13982934275_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări