GeoMar Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 ... deci ultimele variante le poti face cu incredere, sint perfect functionale.Multumesc mult de info, am sa fac ultima varianta [versiune] de pe site, adica asta : POBIERZ – AKTUALIZACJA #10, 20.03.2011:Am sa redesenez cablajul, poate reusesc sa mai reduc si numarul de jumperi, nu prea imi plac jumperii de fel .Am vazut ca se foloseste si un soft pe PC, dar in arhiva nu este nici un soft. Link spre comentariu
dumitru_a Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 dati va rog adresa de pe site-ul de pe care v-ati inspirat pentru acest proiect Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 10, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2011 dati va rog adresa de pe site-ul de pe care v-ati inspirat pentru acest proiect Daca te referi la proiectul cu Attiny, aici: http://diy.elektroda.eu/miniaturowy-mie ... 3/?lang=enGeoMar, care jumperi, e doar unul, restul sint doar pini in care se infig placi de extensie cu diverse tipuri de Atmel-uri.Cred ca discutia asta ar fi bine sa fie continuata aici: viewtopic.php?f=37&t=78482 Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 GeoMar, care jumperi, e doar unul, restul sint doar pini in care se infig placi de extensie cu diverse tipuri de Atmel-uri.Cred ca discutia asta ar fi bine sa fie continuata aici: viewtopic.php?f=37&t=78482Ok, am sa postez in acel topic de acum inainte. :)Eu ma refeream la jumperii care "sar" peste trasee, sa incerc sa-i reduc/elimin, ca numar. Numai bine. Link spre comentariu
nickrvl Postat Iunie 27, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2011 Ce se intimpla cu pozele + alte fisiere facute si atasate de mine? Link spre comentariu
marik2500 Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Asa se vede ca tre sa ne mutam de aici. Si eu am patit la fel! Unde ne intalnim????????? Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Dorind sa fac acest montaj ,pentru o sursa 30V/10A repun din arhiva mea poze,fisiere etc.schvolt.pdf pcbtopvolt.pdfVoi continua ,se pare ca am facut "plinul" Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Continuare....hex.zipAm facut mici retusuri in prezentare,fara modificari ,sper sa nu se supere colegul @nickrvl ,si acum citeva intrebari rezistentele R5 si R6 de 0.1R sint de 5W? (nu ar trebui de wataj mai mare?) si acum inca una ,am un programator USB asp de la colegul @Ole si am descarcat SinProg 2.0 merge programat Attiny in aceasta configuratie?Multam anticipat :wav: Link spre comentariu
nickrvl Postat Iulie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2011 ...Am facut mici retusuri in prezentare,fara modificari ,sper sa nu se supere colegul @nickrvl ,si acum citeva intrebari rezistentele R5 si R6 de 0.1R sint de 5W? (nu ar trebui de wataj mai mare?) si acum inca una ,am un programator USB asp de la colegul @Ole si am descarcat SinProg 2.0 merge programat Attiny in aceasta configuratie? Multam anticipat :wav: Foarte bine ca le-ai postat cu o singura mica rectificare/atentionare:La programare se lasa MC-ul pe default nu se seteaza nimic in "fuse bits" se incarca HEX-ul iar dupa ce sa incarcat cu succes se seteaza "reset pin" pe disable, asa arata in SinaProg, cu acesta am facut eu programarea, se da OK si WRITE: ATENTIE, DUPA CE SE PUNE PINUL RESET PE DISABLE NU O SA MAI PUTETI AVEA ACCES LA MC CU PROGRAMATOR ISP Rezistentele de 5W nu sint mici si programatorul USBAsp e bun, de fapt acest tip de programator am folosit la acest proiect impreuna cu SinaProg, am spus... Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 OK,multam ,ma gindeam la rezistente ,ca daca alimentez ceva la 20V si 10 A ?!!Scuze,am uitat sa pun si realizarea practica a lui nichrvl Link spre comentariu
manolo Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Am inceput sa lucrez la VA:Dupa cum se vede am optat pentru sursa de 5V sa o fac in "exterior" cu un mic traf separat ,iar rezistentele de 01R sint de 10W ,nu mai ramine decit sa scriu Attiny13 ,o rugaminte pentru @nickrvl ar fi sa verifice daca hexul pus de mine este bun. Link spre comentariu
manolo Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Programatorul este pregatit de "operatie" Link spre comentariu
nickrvl Postat August 11, 2011 Autor Partajează Postat August 11, 2011 ...o rugaminte pentru @nickrvl ar fi sa verifice daca hexul pus de mine este bun.Nu pot sa verific hex-ul, asta inseamna sa desfac sursa sa scot MC-ul sa-l deblochez etc etc... in schimb il postez din nou pe cel folosit de mine, il am salvat in PC.hex.zip Link spre comentariu
manolo Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Multam,mine trec la operat. Link spre comentariu
GeoMar Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Multam,mine trec la operat.A reusit "operatia" dom'doctor? M-am apucat si eu de acest V/A cu Attiny, momentan mi-am desenat propriul cablaj (dimensiuni 90/45 mm). Toate componentele vor fi montate "normal" pe cablaj, numai rezistente le de putere (0,1 ohmi/10w) vor fi montate pe partea traseelor. Astept comanda de cablaj foto ca sa-l realizez. Cam asa arata momentan, cred ca am sa mai fac cateva mici retusuri, pana la varianta finala. Dispunerea pieselor: Cablajul: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum