Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cd player Technics SL PG300

Vizitator DDaniel

Postări Recomandate

Vizitator DDaniel

Stima si respect.Daca nu am postat bine, rog moderatorii sa stearga subiectul sau sa il mute acolo unde ii este locul.Am achizitionat acest player Technics SL PG300 si ma confrunt cu urmatoarea problema: nu mai vrea sa elibereze cd-ul. :bataie Apas pe butonul eject/close (de pe telecomanda sau de pe player), usita se deschide circa 1 cm (iese in afara), dar nimika, usita se inchide la loc. :nebunrau: Cd-ul ramane agatat parca undeva mai sus de placa pe care se aseaza .... parca este lipit de ceva.Mentionez ca de citit il citeste foarte repede si bine, nu are alte probleme.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Problema este clar mecanica si poate fi din cauza curelei daca este cu curea de pe motorasul de scotere usa.Trebuie desfacut aparatul si vazut,probabil ca discul ramane in pozitia de play fiind tinut acolo de magnetul care este acolo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări