Vizitator DDaniel Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Stima si respect.Daca nu am postat bine, rog moderatorii sa stearga subiectul sau sa il mute acolo unde ii este locul.Am achizitionat acest player Technics SL PG300 si ma confrunt cu urmatoarea problema: nu mai vrea sa elibereze cd-ul. Apas pe butonul eject/close (de pe telecomanda sau de pe player), usita se deschide circa 1 cm (iese in afara), dar nimika, usita se inchide la loc. Cd-ul ramane agatat parca undeva mai sus de placa pe care se aseaza .... parca este lipit de ceva.Mentionez ca de citit il citeste foarte repede si bine, nu are alte probleme.Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Problema este clar mecanica si poate fi din cauza curelei daca este cu curea de pe motorasul de scotere usa.Trebuie desfacut aparatul si vazut,probabil ca discul ramane in pozitia de play fiind tinut acolo de magnetul care este acolo. Link spre comentariu
Vizitator DDaniel Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 k. multam mult.Am sa il desfac sa vad ce are (dar asta abia week-end-ul viitor).Toate bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum