pspsuceava Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Eu ma iau dupa partea aplatizata a lui , aia sigur trebuie conectata la masa - deci e bine conectat oricum am dus rezistenta aia direct pe + 5v si mergea deci nu e asta . Oricum ciudat , de ce naiba nu merge ! Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 corectatUn condensator de langa cuarz nu se vede. E bine infipt la masa, da?Tot legat de condensatoarii astia - nu face nici unul contact cu carcasa quarzului, da'? Ma refer la terminalele lor, normal. Link spre comentariu
pspsuceava Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Daca te referi intre oscilator si rezistenta de la led , nu merge , nu se aprinde . Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 intre VCC si rezistenta led-ului zicea el...eu intreb... inainte cand led-ul mergea aiurea (in penultima poza) era conectat la pinul 6 iar in ultima poza e conectat la pinul 8... amandoi sunt iesiri si au aceasi valoare?apropo... ai pus conzii verzi langa PIC sau tot langa regulator i-ai lasat? Link spre comentariu
pspsuceava Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Da , programul e facut sa faca toate iesirele cu valoare logica 1 parca , deci toate sa se aprinda . Si normal ca merge intre rezistenta si - . Am si incercat ca sa fiu sigur.Eu banuiesc ca circuitul oscilator e problema... dar nu stiu cum sa verific ! Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 nu prea ai cum sa verifici decat cu osciloscop... partea buna e ca acolo nu are ce sa se defecteze... decat o conexiune proasta sau deloc. Link spre comentariu
pspsuceava Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 nu prea ai cum sa verifici decat cu osciloscop... partea buna e ca acolo nu are ce sa se defecteze... decat o conexiune proasta sau deloc.Aha ..Pai eu nu am vazut sa aiba oscilatorul polaritate si nici condensatorii de 22pf , deci teoretic e totul bine si frumos . Link spre comentariu
sofian Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 daca ai programat picul cu softul de pe prima pagina pinul picului pe care este ledul ar trebui sa aiba 5vdeci ledul este legat intre +5v(pin8) si gnd Si normal ca merge intre rezistenta si - . Am si incercat ca sa fiu sigur.nu trebuie sa se aprinda intre - si rezistenta Link spre comentariu
pspsuceava Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Scuze , intre rezistenta si + adica pinul de alimentare pozitiva a microcontrollerului . Sunt obosit , scuze , inca odata .Si pic-ul daca la " verify " da ok , inafara de asta ce test as putea sa ii mai fac sa vad daca sigur e bun ? :)Merge scris/sters/citit/verificat... Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 mai fa o verificare a softului in corespondenta cu pinii... daca nici aia nu e problema atunci e cazul sa mergi sa te spovedesti Link spre comentariu
pspsuceava Postat Martie 9, 2011 Autor Partajează Postat Martie 9, 2011 Da , e ok cu pinii , dar nimic nu merge.Inca ceva eu cand programez dau write all sau ma rog program all , ar trebui sa incarc si sa programez in flash sau doar in eeprom ??? Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 program all e ok....dar daca nu faci all programul se tine in flash... resursele se tin in eeprom... deci flash.oricum doar cine intra in contact te poate ajuta cu circuitul pentru ca s-au cam epuizat toate cauzele posibile fiind excluse de raspunsurile tale. Link spre comentariu
pspsuceava Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Mai am o intrebar epicul meu e 20/p , merge si cu 4Mhz cat am eu si cu 22pf condensatori , nu ? Sau trebuie cu 20mhz ? Link spre comentariu
gr1ph0n Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Mai am o intrebar epicul meu e 20/p , merge si cu 4Mhz cat am eu si cu 22pf condensatori , nu ? Sau trebuie cu 20mhz ?Functioneaza si cu 4 MHz. Poate l-ai trimis cu cativa pini in groapa, cand l-ai alimentat la o tensiune mai mare de 5V. Link spre comentariu
expert Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 eu nu prea cred ca c-urile alea albastre au 22pf; oricum trebuie verificat daca exista 4mhz care sa intre in pic; pentru asta trebuie osciloscop sau sonda logica! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum