Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor difuzor clarion

balan_petrica

Postări Recomandate

vreau sa iau acest dif si vreau sa stiu daca se merita la 500 ron.Difuzor Bass ClarionRSW1248Difuzorul este foarte rar atat in romania cat si in alte tari...membrana din fibra da carbon face acest difuzor aproape indestructibil.Suspensia din cauciuc cu latex,spiderul este bine impregnat.Sunetul este de o calitate superioara multor dif'uri de bass din ziua de azi.Puterea difuorului:800WImpedanta:4 Ohm

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• balan_petrica

5

• Toader

4

• adrian_pic

2

• strombi

1

Top autori în acest subiect

In plus este ciudat ca este pus pe masa cu magnetul in sus cand rila acestuia depaseste buza sasiului. Nu se aseaza difuzorul cu magnetul in sus sa apese pe rila.

Link spre comentariu

Mai, dar numai raritati ai de vanzare sau cumparare?Ai deja trei topicuri doar cu asa ceva.Unu mai breaz decat altul.Un dif adevarat nu ai , asa, macar de forma?Sincer, nu imi dau seama ce urmaresti, adica banui, dar tu o sa negi care e faza.

Link spre comentariu

Mai, dar numai raritati ai de vanzare sau cumparare?Ai deja trei topicuri doar cu asa ceva.Unu mai breaz decat altul.Un dif adevarat nu ai , asa, macar de forma?Sincer, nu imi dau seama ce urmaresti, adica banui, dar tu o sa negi care e faza.

nu ,prietene ,nu vreau sal cumpar,deoarece este auto si este de 12,nu am nevoie.am intrebat la baieti ca voi,de curiozitate,ca sa vad care etreaba cu ele.dar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,atat va fute gija altuia,si pea-voastra .......................
Link spre comentariu

vreau sa iau acest dif si vreau sa stiu daca se merita la 500 ron.Difuzor Bass ClarionRSW1248

nu ,prietene ,nu vreau sal cumpar,deoarece este auto si este de 12,nu am nevoie.am intrebat la baieti ca voi,de curiozitate,ca sa vad care etreaba cu ele.dar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,atat va fute gija altuia,si pea-voastra .......................

Link spre comentariu
":yfy4jlfb]
vreau sa iau acest dif si vreau sa stiu daca se merita la 500 ron.

Difuzor Bass ClarionRSW1248

incredibil...................ce spirit de observatie.mai ca-mi vine sa-mi cer scuze

Link spre comentariu

pai la cat de tare esti la aruncat cu jigniri in toate partile ....colegii au incercat cat au putut si au mai aruncat si cate o glumitza,dar tu nu ai stiut cum sa o primesti si ai sarit arsacuma orice topic vei deschide vei fi tratat pe masura comportarii tale,ca nu e nimeni pe planeta asta pe care sa-l calci pe coada si sa dea uitarii

Link spre comentariu

pai la cat de tare esti la aruncat cu jigniri in toate partile ....colegii au incercat cat au putut si au mai aruncat si cate o glumitza,dar tu nu ai stiut cum sa o primesti si ai sarit arsacuma orice topic vei deschide vei fi tratat pe masura comportarii tale,ca nu e nimeni pe planeta asta pe care sa-l calci pe coada si sa dea uitarii

daca tie ti sau parut glumitze..................spui ca au incercat cat au putut.....bine zis...atat au putut.de curios,pe tine cu team deranjat,sau te-ai gandit sa te pui bine cu ei?
Link spre comentariu

vreau sa iau acest dif si vreau sa stiu daca se merita la 500 ron.Difuzor Bass ClarionRSW1248

Ia-l. E cel mai bun.E beton(chiar la propriu, teapan).E foarte rar atat in Romania cat si in alte tari.Are membrana din fiba de carbon. E aprope indestructibil(la fel ca betonul, nu poti sa-i misiti membrana fara un aparat de sudura).Suspensia e din cauciuc cu latex(!!!!)(stiai ca la inceputuri unii au folosit prezervative prt asa ceva?vb f. serios).Sunetul e de departe peste orice se gaseste pe piata.Nu mai zic de putere si impedanta care-s ambele beton.Sa nu uit si de spider, piesa de rezistenta, care e bine impregnat.Sincer, nu stiu ce mai poti dori.Bafta.Nu stiu ce mai intrebi pe astia de pe aici, ca numa' fac misto si nici unu' nu se pricepe.Licenta textului nu-mi apartine.M-am inspirat din ceva asemanator :rade: http://www.gandul.info/puterea-gandului ... ie-8025712
Link spre comentariu

Ia-l. E cel mai bun.E beton(chiar la propriu, teapan).E foarte rar atat in Romania cat si in alte tari.Are membrana din fiba de carbon. E aprope indestructibil(la fel ca betonul, nu poti sa-i misiti membrana fara un aparat de sudura).Suspensia e din cauciuc cu latex(!!!!)(stiai ca la inceputuri unii au folosit prezervative prt asa ceva?vb f. serios).Sunetul e de departe peste orice se gaseste pe piata.Nu mai zic de putere si impedanta care-s ambele beton.Sa nu uit si de spider, piesa de rezistenta, care e bine impregnat.Sincer, nu stiu ce mai poti dori.Bafta.Nu stiu ce mai intrebi pe astia de pe aici, ca numa' fac misto si nici unu' nu se pricepe.Licenta textului nu-mi apartine.M-am inspirat din ceva asemanator :rade: http://www.gandul.info/puterea-gandului ... ie-8025712
tare as vrea sa intalnesc pe unul din voi macar.....................sa vezi misto atunci
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări