Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari boxe Buget 1650 Ron

Vizitator AXE81

Postări Recomandate

Pai sa bag si eu ceva apa pe ulei.

Stiu ca au fost ieftine la inceput,iar timpul si banii cheltuiti in "upgrade" au fost destui.Apoi,daca mai puneam banii cheltuiti la ele,luam cu siguranta alte incinte...dar,cum omul in general e nemultumit si avand in vedere situatia acestor incinte,prefer sa raman cu ele,dar nu recomand nimanui sa cumpere si sa treaca prin ce am trecut cu ele...se stie.Daca le lasam asa cum erau faceam sigur atac de inima si cancer la urechi :rade:

http://img822.imageshack.us/i/img5654j.jpg/

Cum se spunea,gusturile sunt subiective in materie de gust...Depinde si de marimea urechilor :nebunrau:

Fiecare isi lauda ce are in casa...

Deci omul trebuie sa-si ia singur ceea ce crede inimioara lui,ca daca nu alege dupa bunul plac si se ia dupa noi,undeva va regreta alegerea facuta.

Eu am Sony(home upgrade),dar pt low buget recomand Eltax si Akai;pentru un buget dublu merg pe aceleasi gusturi ca Nomikos(ce mi-ar place sa am?!).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hugo

6

• Toader

4

• dragon82

3

• VTP

2

Top autori în acest subiect

Vizitator AXE81

Va multumesc mult pentru sfaturi, eu m-am decis in privinta boxelor si am mers pe Magnat Monitor 2000, pentru mine sunt suficient de bune si suficient de puternice la camera pe care o am (42mp) le-am ascultat si mi s-au parut ok, multi mi-au mai spus ca raport pret/calitate sunt cele mai echilibrate, iar pentru Recieverul meu Onkyo TX Sr-508 eu zic ca este ok, ambele la acelasi pret, stiti vorba aia (nici prea prea, nici foarte foarte foarte)Acum astept si eu concluzii, am facut oarecum un pas bun sau pot spune ca mi-am luat teapa?Pot spune despre Onkyo TX-SR 508 impreuna cu MMS 2000 ca este un sistem decent?

Link spre comentariu

Acum astept si eu concluzii, am facut oarecum un pas bun sau pot spune ca mi-am luat teapa?Pot spune despre Onkyo TX-SR 508 impreuna cu MMS 2000 ca este un sistem decent?

Bravo. Cu siguranta combinatia Onkyo - Magnat Monitor este una decenta. Singuta intrebarea e daca face fata unei camere de auditii de 42 mp !?!
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Stiu ca e tarziu pentru autorul topicului in cauza, dar o sa fac o completare, pentru altii interesati...

Ieri am fost cu un client la cumparaturi de sisteme audio, si am audiat la showroom-ul unui importator, printre alte incinte de zeci/sute de mii de roni, ca sa am reper, ceea ce am propus eu, intr-un raport calitate/pret mai mult decat exceptional. Propunerea a fost una pe care o s-o vedeti si in acest topic, si ma bucur ca am avut dreptate. HECO Victa seria 700.

Uitati de Magnat Monitor Supreme... sunt un mit spulberat, ca sa nu spun ca sunt varza.

La 1499 ron/perechea, HECO Victa 701 castiga detasat!

Spor la cumparaturi...

Link spre comentariu
Vizitator Mititicu

Ma scuzati ca intreb si eu tot aici dar citind printre randuri am vazut ca se recomanda a fi bune Yamaha NS-777. Am cautat pe net preturi si am gasit diferente foarte mari intre preturi: http://www.price.ro/preturi_yamaha_ns-777_120490.htm

De ce este asa mare diferenta de preturi? Banuiesc ca sunt false cele mai ieftine, daca e asa de unde stiu ca nu cumpar false cu 1600 Ron?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări